06 OCAK 2019

Dilek AYGEN 06 Oca 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bugün Oğlak burcunda hem yeni Ay hem de Güneş tutulması var.

Hayatlarımızda hızlı gelişmeler olacak. Geleceğe yönelik stratejik planlar yapabiliriz. Sanat, terapi ya da insancıl konularla ilgilenen gruplarla ani birlikteliklerimiz başlayacaktır.


KOÇ burçları bu tutulmayla, kariyer ve iş alanlarında hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Güçlü kişilerden destek alabilirler. Anneleri veya annelerinin aileleriyle ilgili sorumluluklar alabilirler. 


BOĞA burçları bu tutulmayla, eğitim, hukuki konular, yurt dışı bağlantılı işlerinde hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Sorumluluklarını alan, disiplinli ve planlı çalışmalar yapan Boğa’lar eğitim hayatlarında başarılar yakalayabilecekler.


İKİZLER bu tutulmayla, maddi konular, ortak kazanımlarında hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Eş veya ortaklarının parasal konularındaki katkılarından yararlanacaklar. Ani ortaklıklar yapabilirler.


YENGEÇ burçları bu tutulmayla, özel ilişkileriyle ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Evliliklerinde ve ortaklı işlerinde önemli başlangıçlar yapabilirler. Ani evlilik kararı alabilirler.


ASLAN burçları bu tutulmayla, çalışma ortamlarında, yanlarında çalışanlarla ve sağlıklarıyla ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Güçlü kişilerle iş birliktelikleri başlatabilirler. Hizmet sektöründe çalışabilirler.


BAŞAK burçları bu tutulmayla, aşk hayatları çocukları ve yaratıcıklarıyla ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Sanatsal işlerinde, yaratıcı oldukları alanlarda başlangıçlar yapacaklar. Çocuklara yönelik işler başlatabilirler.

TERAZİ burçları bu tutulmayla, ev ve aileleriyle ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Aniden taşınmaya karar verebilirler. Babaları ve babalarının aileleriyle ilgili sorumluluklar alabilirler. İstedikleri hedefler için yeni başlangıçlar yapabilirler.


AKREP burçları bu tutulmayla, kardeşleri ve yakın çevreleriyle ilgili hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Yeni eğitimlere başlayabilirler. İletişimsel işlerinde sorumluluk alıp disiplinli olurlarsa güzel girişimler yapabilirler.


YAY burçları bu tutulmayla, sahip oldukları şeylerde ve parasal konularda hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Yeni yatırımlar yapabilirler. Para kazanmak için başlangıçlar yapabilirler. Yeni iş fırsatları yakalayacaklar.


OĞLAK burçları bu tutulmayla, hayatlarında hızlı gelişmeler olacak. Yeniden yapılanacakları bir dönemdeler. Kendi sorumluluklarını alarak kendileri için her türlü yeni başlangıçlar yapacaklar. Gelecek planlarını stratejik biçimde yapmalılar. 


KOVA burçları bu tutulmayla, kontrolleri dışında hızlı gelişecek olaylar olacak. Olayları kontrol etmemeyi öğrenmeye başlayacaklar. Korkularıyla yüzleşebilirler. Yalnız kalmak, dua, meditasyon gibi konularla ilgilenmek onları rahatlatacaktır.


BALIK burçları bu tutulmayla, sosyal çevrelerinde hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Yeni arkadaşlar edinebilirler. Yeni gruplara yeni derneklere dahil olabilirler. Hayalleri için yeni başlangıçlar yapabilirler.