BURÇ YORUMLARI

Haftaya özgürlük ve sosyalleşme isteğimiz fazla olarak başlıyoruz. Ve şanslı bir giriş yapacağız. Bireyselliğimizi, farklılığımızı ortaya koymak isteyeceğiz. Arkadaşlarımıza, sosyal hayatımıza, toplumsal olaylara, işten kazançlarımıza önem vereceğiz. Hafta ortası duygusallığımız artacak. Sezgilerimiz, fedakarlıklarımız, empatimiz, hayal ve ilham gücümüz fazla olacak. Hafta sonu yaşam enerjimiz artacak. Daha canlı ve girişken olacağız. İsteklerimizi cesurca yapacağız. 22 Temmuz günü Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kral ve kraliçe olma zamanındayız. Eğlence, tatil ve rahatlama dönemine giriyoruz. Kalbimizin ateşiyle her gün kendimizi güncellemeliyiz. Yaşam enerjimiz he zamankinden fazla olacak. Bir ay boyunca aşk, eğlence, çocuklar, yaratıcılık, beğenilme isteği, sahnede olmak, merkezde olmak önceliğimiz olacak. Işığımızı parlatacağız. 26 Temmuz günü iletişim gezegeni kendi tahtına Başak burcuna geçiyor. Daha analitik düşüneceğiz. İletişimsel alanlarda başarılı olacağız. Kendimizi rahat ifade edeceğiz. Aklımız iyi çalışacak. En küçük ayrıntıyı dahi atlamayacağız. Sistemli, metodik düşüneceğiz. Sorunlara pratik çözümler bulacağız. Bilgimizi pratiğe döküp faydaya dönüştüreceğiz. Eleştirel yönümüz fazla olabilir. Çünkü her şeyin mükemmel olmasını isteyeceğiz.

Pazar 21 Temmuz 2024 03:00
BURÇ YORUMLARI

Haftaya yoğun ve derin duygularla başlıyoruz. İstemesek de maddi manevi krizler ön planda olacak. Ani olaylar, beklenmedik yıkımlar yaşayabiliriz. Depremler, patlamalar, elektrik kesintileri olabilir. Gökyüzü yeni enerjiler yolladığı için atıl kalan eski enerjiyi değiştirecek. Hafta ortası Ay Yay burcuna geçse bile zorlu etkiler bu hafta devam edecek. Ay Yay burcunun olumlu enerjisinde de zaman zaman kesintiler olacak. Umudumuzu ve neşemizi yüksek tutmalıyız. Hafta sonunu ciddi ve karamsar başlıyoruz. Hedeflerimiz için strateji belirleyeceğiz. Sorumluluklar yoracaktır. Ve bu haftanın en önemli konusu Oğlak burcundaki 2. Dolunay olacak. 21 Temmuz günü Oğlak dolunayı tekrardan bizlere saygı ve sevgiyi dengeleyin, diyecek. Duygular mı gerçekler mi, sorusuna cevap vereceğiz. Gerçeklerle yüzleşeceğiz. Tamamlanmalar ve bitişler yaşayacağız. Ciddi net sonuçlar alacağız. Dolunaylar streslidir. Bitiş ve tamamlanmalar yorar çünkü istemimiz dışında yaşarız. Hedeflerimiz, kariyerimiz, toplumsal statümüzle ilgili tamamlanmalar yaşayacağız. En önemli bitişler ilişkiler ve ortaklıklardan olacak. 20 Temmuz günü enerji gezegeni Mars İkizler burcuna geçecek. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Aklımızla savaşacağız. Hayatla akıllı adam olarak mücadele edeceğiz. Fikir tartışmalarımız olacak. Birçok şeyi aynı anda yapmaya çalışacağız. Fiziksel olarak çok hareketli olacağız. Araba gibi araçlar kullanırken dikkatli olalım, kazalara sebep olmayalım.

Pazar 14 Temmuz 2024 03:00
BURÇ YORUMLARI

Temmuz ayına keyif, huzur isteğiyle başlıyoruz. Maddi konular ön planda olacak. Salı akşamından itibaren hem fiziksel hem zihinsel hayatımıza hareket gelecek. İletişim trafiğimiz fazla olacak. Perşembe günü akşam üzerinden itibaren duygusal ve hassas olacağız. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız önceliğimiz olacak. Alınganlıklarımız olabilir. Pazar günü eğlenmek, beğenilmek isteyeceğiz. Hobilerimizle, yaratıcı aktivitelerle ilgilenmek bizleri mutlu edecek.

Pazar 30 Haziran 2024 03:00
HAFTANIN BURÇ YORUMLARI

​Merhaba, Haziran ayının son haftasına güçlü ve şanslı girdik. Haftaya özgür olma isteğiyle başlıyoruz. Otoriteye kurallara karşı çıkabiliriz.

Pazar 23 Haziran 2024 03:00
YOĞUN DUYGULARA VE KRİZLERE DİKKAT!

Haftaya yoğun ve derin duygularla başlıyoruz. Maddi konular, ortaklaşa paralar ön planda olacak. Krizler yaşayabiliriz. Güç savaşlarına girebiliriz. Hafta ortası iyimser enerjide olacağız. Özgür olup macera ve deneyimler yaşamak isteyeceğiz. Hafta sonunu biraz karamsar geçireceğiz. Hayatımızın sorumluluklarımız ön planda olacak. Hayatı ciddiye alacağız.

Pazar 16 Haziran 2024 03:00
BURÇ YORUMLARI

Bu haftaya özgüvenli başlıyoruz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. İşlerimizi eğlenerek yapmak isteyeceğiz. Jüpiter haftanın il günü şans verirken diğerler zorlayacak. Salı günü ani olaylar durumlar gerginlik yaratacak. Hafta ortası işlerimiz toparlamak, projelerimizi düzenlemek, maddi konular önceliğimiz olacak. Çok para harcama isteğimiz olabilir dikkat edelim. Hafta sonunu ilişkilere ağırlık vereceğiz. Hayatımızda denge ve uyum isteyeceğiz. Bayramın birinci günü keyfimizi kaçıracak durumlar olabilir. Mecburiyetten keyifliymiş gibi yapabiliriz. İyi bayramlar diliyorum.

Pazar 09 Haziran 2024 03:00
BURÇ YORUMLARI

Haftaya keyif, huzur, sakinlik isteğimiz ön planda olacak. Maddi konular ve güvencelerimizi dikkate alacağız. Ani olaylar, sürpriz gelişmeler olabilir. Hafta ortası hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Şans ve fırsatlar bizlerden yana olacak. Hafta sonu kendi kabuğumuzda evimizde geçireceğiz. Kadersel duygusal olaylar yaşayacağız. 6 Haziran perşembe günü İkizler burcunda Yeniay meydana geliyor. Yoğun bir iletişim trafiğimiz olacak. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Akıl, zihin, iletişim, eğitim, bilgi, ticaret, sosyallik, seyahat, ulaşım, yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konularda yeni adımlar atıp başlangıçlar yapacağız. Yeniay'ın aldığı açılardan bu başlangıçların maddi anlamda ve ilişkilerde hem şanslı hem de yorucu durumların olacağını gösteriyor.

Pazar 02 Haziran 2024 03:00
Burç Yorumları

Haftaya sorumluluklarımızı ciddiye alarak başlıyoruz. Hayata daha stratejik yaklaşacağız. Maddi konularla ilgileneceğiz. Kararlarımızda dikkatli olalım. Her söylenene inanmayalım. Yatırımlarımızda hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Salı gününden itibaren özgür olmak isteyeceğiz. Sosyalleşmek, arkadaşlarımızla olmak bizleri mutlu edecek. Güç çekişmeleri, isyankar tavırlar bizleri yorabilir. Ani olaylar engeller ve baskılar yaratabilir. Perşembe gününden itibaren duygusal ve fedakar olacağız. Duygusal gelgitler yaşayabiliriz. Fedakarlıklarımız fazla olacaktır. Kadersel zorlanmalar huzursuzluk yaratabilir. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmalıyız. İlişkilerde de fazla kontrolcü ve baskıcı olabiliriz. Hafta sonu enerjik olacağız. Kendi isteklerimiz doğrusunda hareket edeceğiz. Kadersel güzel gelişmeler olacaktır.

Pazar 26 Mayıs 2024 03:00