Vakıf Katılım web

24 KASIM 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 24 Kas 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya yoğun duygusallıkla başlıyoruz. İdeallerimizi, hayallerimizi gerçekleştirmek üzere kararlar alabiliriz.

Ve bunlar kalıcı olabilir. Salı gününden itibaren daha iyimser, neşeli, dışa dönük olacağız. Önemli şanslar ve fırsatlar yakalayabiliriz. Perşembe günü akşamından itibaren hayatı fazla ciddiye alacağız. Sorumluluklarımız, hedeflerimiz ön planda olacaktır.

Salı günü, Yay burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu Yeniay umutla, hevesle, coşkuyla yeni şeyler başlatacak. Uluslararası işler, seyahatler, eğitimler, akademik çalışmalar, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılar, hukuki konular, medya ve yayıncılık konularında yeni adımlar atıp başlangıçlar yapacağız. Hayata yeni bir bakış açısı oluşturmak için deneyimler yaşayacağız.

Sevgili Koçlar, bu Yeniayda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yabancılarla yeni işler yapabilirsiniz. Uzak yerlere seyahatleriniz olabilir. Yaşayacağınız yeni deneyimler ufkunuzu geliştirecektir.

Sevgili Boğalar, bu Yeniayda maddi konularda yeni adımlar atacaksınız. Alacak verecek hesaplarınızda yeni kararlar alacaksınız. Eşinizin veya ortağınızın parasını değerlendireceksiniz.

Sevgili İkizler, bu Yeniayda yabancılarla ortaklı bir iş yapabilirsiniz. Bekar olanlar evlilik kararı alabilirler. Eşiniz veya ortağınızla yeni deneyimler yaşayacaksınız.

Sevgili Yengeçler, bu Yeniayda günlük rutinleriniz, işinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Yeni bir diyete başlayabilirsiniz. Evcil bir hayvan alabilirsiniz. Size hizmet edecek yeni kişilerle çalışabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar, bu Yeniay yeni aşklar getirebilir. Partneriniz varsa onla keyifli zamanlar geçirmek için tatillere gidebilirsiniz. Hobilerinizden para kazanmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Çocuklara yönelik işler yapabilirsiniz.

Sevgili Başaklar, bu Yeniayda ailevi konularda yeni kararlar alacaksınız. Evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Taşınabilir veya yeni bir ev alabilirsiniz. Babanızla ilgili yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Teraziler, bu Yeniayda kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili deneyimler yaşayacaksınız. Yeni bir eğitime başlayabilir veya yabancılarla yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Kısa seyahatleriniz artacaktır.

Sevgili Akrepler, bu Yeniay parasal konularda deneyimler yaşatacak. Para kazanmak için yurtdışı işler yapabilirsiniz. Yeni kazanç yolları bulacaksınız. Kendi değerinizi anlayacağınız olaylar meydana gelecektir.

Sevgili Yaylar, bu Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendinizi anlamak için yeni deneyimler yaşayacaksınız. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Gelecekle ilgili hedefleriniz için yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Oğlaklar, bu Yeniay biraz içinize dönmenizi istiyor. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni adımlar arayacaksınız. Yabancılarla yaşayacağınız olaylar sizlere hayata karşı yeni bir bakış açısı kazandıracaktır.

Sevgili Kovalar, bu Yeniay sizlere yeni umutlar getiriyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kararlar alacaksınız. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. İşinizden kazancınızı arttırmak için yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Balıklar, bu Yeniay güzel yeni işler getirecek. Kariyerinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Hayalini kurduğunuz işleri başlatabilirsiniz. Annenizle ilgili deneyimler yaşayabilirsiniz.