28 HAZİRAN 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 28 Haz 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya denge, uyum, huzur isteğiyle başlıyoruz. İlişkilerimiz ön planda olacak.

Haftaya denge, uyum, huzur isteğiyle başlıyoruz. İlişkilerimiz ön planda olacak. İş birliğine önem vereceğiz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir duygusallık içerisinde olacağız. Maddi konular özellikle alacak verecek hesaplarımızı ayarlayacağız. Perşembe ve cuma günleri daha pozitif, iyimser, neşeli olacağız. Hafta sonu fazla gerçekçi olacağız. Kariyerimiz, hedeflerimiz ön planda olacak.

28 Haziran, bugün, Mars kendi burcuna geçerek bizleri hızlandıracak. Enerjimiz artacak. Motivasyonumuz güçlenecek. Cesaretli, girişimci, cesur olacağız.
2 Temmuz günü Satürn gezegeni geri hareketini Oğlak burcunda devam ettirmeye başlıyor.
5 Temmuz günü Oğlak burcunda hem Dolunay hem de Ay tutulması meydana gelecek. Yeniay’da başlattıklarımızı tamamlayacağız. Güneş Yengeç burcunda egosal olarak aile, yuva, anılar, geçmiş, vatan derken Ay Oğlak burcunda bize duygusal olarak kariyer, gelecek, hedefler, strateji dedirtecek. Zorlanmamak için denge içerisinde olmamız gerekiyor.


Sevgili Koçlar; Mars’ın burcunuza geçmesi enerjinizi arttıracak. Kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Cesur girişimler yapabileceksiniz. Tutulma kariyer ve iş konularında önemli olaylar yaşayacaksınız. İş konularında neler yaptığınızı farkına varacaksınız.


Sevgili Boğalar; Mars sizleri ruhsal konulara yönlendirecek. Enerjinizi yardımlaşmaya yönlendireceksiniz. Tutulma yabancılar, eğitimler, hukuki konularda, seyahatler, uzak akrabalarla ilgili farkındalıklar, tamamlanmalar yaşayacak. Hayat amacınızı göreceksiniz.


Sevgili İkizler; enerjinizi sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza yönlendireceksiniz. İşten kazançlarınız için mücadele edeceksiniz. Tutulma ortak kazançlarınızı fark ettirecek. Parasal konularda bir tamamlanma yaşayacaksınız.


Sevgili Yengeçler; Mars enerjinizi işinize yönlendirecek. Cesur adımlar atabilirsiniz. Annenizle ilgileneceksiniz. Tutulma ikili ilişkiler, ortaklık, evlilik konularında tamamlanmalar ve farkındalıklar yaşatacak. Bu konularda duygusal kararlar alabilirsiniz. Yer değişikliği de yaşayabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Mars enerjinizi yurt dışı seyahatlere, yabancılarla yaptığınız işlere, eğitimlere, medya ve hukuki konulara yönlendirecek. Tutulma iş hayatınızda ve günlük rutinlerinizde farkındalıklar yaşatacak. Sağlığınızla ilgili konuları tamamlayacaksınız. Beslenmenize özen gösterin.


Sevgili Başaklar; Mars enerjinizi maddi konulara, ortak kazançlara yönlendirecek. Ödemeleriniz, alacaklarınız için mücadele edeceksiniz. Tutulma aşk hayatınıza, çocuklarla olan ilişkilerinize vurgu yapıyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Bebek isteyenler müjdeli haberler alabilirler.


Sevgili Teraziler; Mars enerjinizi ikili ilişkilere, ortaklıklara, evliliğinize yönlendirecek. Tutulma aile ve ev konularında tamamlanmalar yaşatacak. Babanızla ilgili veya baba tarafından akrabalarınızla ilgili konularda duygusal olaylar yaşayacaksınız.


Sevgili Akrepler; Mars enerjinizi iş hayatınıza ve sağlığınıza yönlendireceksiniz. Tutulma yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim ve ticaret hayatınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. İletişimde olduğunuz herkesle ilgili farkındalıklar yaşayacaksınız.


Sevgili Yaylar; Mars enerjinizi aşka, çocuklara, eğlenceye yönlendirecek. Tutulma para konularında farkındalıklar yaşayacaksınız. Parasal konularda dengede kalmalısınız. Kazançlarınızı harcamalarınızı dengelemelisiniz. Elinize para geçebilir.


Sevgili Oğlaklar; Mars enerjinizi ailenize, evinize, babanıza yönlendirecek. Aileniz için mücadele edeceksiniz. Tutulma burcunuzda meydana geliyor. Hayatınızda önemli konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. Aldığınız kararların sonuçlarını göreceksiniz.


Sevgili Kovalar; Mars enerjinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize, eğitimlere, ticarete yönlendirecek. Tutulma kadersel konulara vurgu yapıyor. Bir olayın içyüzünü anlayacaksınız. İş, sağlık konularında farkındalıklar yaşayacaksınız. Dinlenmeye vakit ayıracaksınız. Yalnız kalıp neler yaptığınızı göreceksiniz.


Sevgili Balıklar; Mars enerjinizi maddi konulara yönlendirecek. Para kazanmak için mücadele edeceksiniz. Tutulma gelecekle ilgili konularda farkındalıklar yaşatacak. Arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız. Çevreniz değişebilir. İşten kazançlarınızı net göreceksiniz.