Vakıf Katılım web
BURÇ YORUMLARI

​Haftaya hızlı başlıyoruz. İletişim trafiğimiz fazla olacak. Salı gününden itibaren duygusal ve alıngan olacağız. Ailemiz, evimiz, memleket meseleleri ve para ön planda olacak. Perşembe gününden itibaren eğlenmek, beğenilmek isteyeceğiz. Aşk, çocuklar, keyifli aktiviteler ön planda olacak.

Pazartesi 22 Ocak 2024 04:30
BURÇ YORUMLARI

ginç bir haftaya giriyoruz. Dönüşüm gezegeni Plüton, pazar günü Kova burcuna geçiyor. Tüm kollektifte yani dünyada bireysel özgürlük için dönüşümler hareketi başlıyor. İnsanlık için yeni fikirler gelişecek. Plüton Kova tüm geleneksel yapıyı yıkacak. Herkesi yeniliğe, modernliğe, çağdaşlığa çağıracak. Artık herkesin eşit olduğunu bizlere anlatacak. Kimsenin kimseden bir farkı olmadığını göreceğiz. 20 yıl boyunca insani konularda dönüşümler ve reformlar olacak. Teknolojide, bilimde, astrolojide devrim yaratacak, çağ atlatacak dönüşümler olacak. Her ne olursa olsun insanlık adına büyük gelişmeler sağlayacak. Cumartesi günü de Güneş Kova burcuna geçerek, bir ay boyunca odağımızı özgürlüğe, bağımsızlığa yönlendirecek. Dahilerin zamanı başlıyor. Kurallara karşı çıkacağımız bir ay yaşayacağız. Asi ruhumuz devreye girecek. İsyankar olacağız. Özgürlükten ve eşitlikten yana olacağız. İnsanlığa, ekip çalışmalarına, toplumsal çalışmalara, bilme, keşfe, icatlara, işten kazançlarımıza, astrolojiye önem vereceğiz. Her engele karşı çıkacağız. Yeni ve modern olanı tercih edeceğiz. Algımızın ötesini anlamaya çalışacağız.

Pazar 14 Ocak 2024 00:00
BURÇ YORUMLARI

Haftaya pozitif enerjilerle başlıyoruz. İyimser, neşeli olacağız. Maceracı ruhumuz devrede olacak. Çarşamba gününden itibaren hayatı ciddiye alacağız. Fazla gerçekçi olacağız. Sorumluluklarımız, işlerimiz önemli olacak. Ciddi, disiplinli ve karamsar da olabiliriz. İster iş hayatımızda ister gündelik hayatımızda daha kontrolcü, daha sistemli olacağız. Başarılı ve saygın olmak isteyeceğiz. Cuma gününden itibaren özgürce hareket etmek isteyeceğiz. Sosyal hayatımıza, arkadaşlarımıza önem vereceğiz. Kendi farklılığımızı göstermek önemli olacak. Her şeyi mantık zeminine oturtmaya çalışacağız. Yaşayacağımız zorlukları aklımızı kullanarak aşabileceğiz.

Cumartesi 06 Ocak 2024 00:00
2024 YILI BURÇ YORUMLARI

Pazar 31 Aralık 2023 00:00
​24 ARALIK 2023 PAZAR

Yeni haftaya hareketli ve hızlı başlıyoruz. İletişim trafiğimiz fazla olacak.

Pazar 24 Aralık 2023 02:15
​17 ARALIK 2023 PAZAR

Haftaya duygusal başlıyoruz. Fedakar, empatik, ilham dolu olacağız. Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için mücadele edeceğiz.

Pazar 17 Aralık 2023 02:15
​10 ARALIK 2023 PAZAR

Bu haftaya yoğun duygusallıkla başlıyoruz. İdeallerimizi, hayallerimizi gerçekleştirmek üzere kararlar alabiliriz.

Pazar 10 Aralık 2023 02:15
​3 ARALIK 2023 PAZAR

Haftaya biraz endişeli ve koşuşturmacalarla başlıyoruz.

Pazar 03 Aralık 2023 02:15