HAFTALIK BURÇ YORUMU

Dilek AYGEN 14 Nis 2024

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Önemli bir haftaya giriyoruz. Özgürlük, şans, bilge gezegen Jüpiter asi, devrimci, bağımsızlık gezegeni Uranüs ile Boğa burcunda 21 Nisan günü kavuşuyorlar. Etkileri başladı. İnandığımız, güvendiğimiz her şey beklemediğimiz bir şekilde değişecek ve yenilenecek.

Dünya çapında önemli devrim gibi hareketler olacak. Boğa burcunda olduğundan en önemli değişimler para ve ekonomide olacak. Bir önceki kavuşum 2010 yılında olmuştu. O yıllar neler yaşadığınızı bir düşünün. Dünyada neler olmuştu. Ve bu sefer iyi gözlemleyelim ki, 2038 yılında da olacak. 14 yılda bir bizleri sarsacaklar. Güneş tutulmasının ardından olması bizleri gerçekten şaşırtacak olaylar meydana gelecek. Fanatik olan inançların yıkımı olacak. İnanç özgürlüğü, bağımsız bireysel fikir paylaşımları olacak.

Boğa burcu değer, sahip olmak, keyif, rahatlık, tatmin olmak, sağlamcılık, güvenceler, garanti, zenginliktir. Tüm bu konularda radikal değişimler, yenilenmeler olacak.

Teknolojide, bilimsel konularda da hızlı gelişmeler olacak.

Uranüs, üst bilinç Jüpiter, ilahi bilinçtir. Hiç beklemediğimiz olaylar olacak.

20 Nisan günü Güneş de bu kavuşumdan önce Boğa burcuna geçecek. Odağımızı bir ay boyunca güvencelerimize, sahip olduklarımıza, paramıza, değerlerimize çevirecek. Kendi kendimize yetmeye başlayacağız. Hayatın tadını çıkartmak isteyeceğimizden 5 duyumuzun tatmini önemli olacak. Doğaya ve sanatsal konulara önem vereceğiz. Verim alacağımız her konuyla ilgileneceğiz.

Sevgili Koçlar; kendinize verdiğiniz değer değişecek. Paranızı daha farklı değerlendireceksiniz. Farklı yeni kazanç yolları bulacaksınız. Sahip olduğunuz mal ve mülklerde değişimler olacak.

Sevgili Boğalar; tüm hayatınızda değişimler ve yenilenmeler olacak. Her konuda sarsıcı olaylar yaşasanız da değişim ve yenilenme kaçınılmaz olacak. Güvenceleriniz değişecek.

Sevgili İkizler; bilinçaltınızda değişimler sarsıcı bir şekilde olacak. Korkularınızı bırakın. Ruhsal konulara vakit ayıracasınız. Dinlenmek, yalnız kalmak iyi gelecektir. Eşinizin iş ve sağlık konularında değişimler olacak.

Sevgili Yengeçler; sosyal çevreniz, arkadaşlarınızda değişimler yenilenmeler olacak. İşten kazançlarınızda yenilenmeler olacak. Yeni arkadaşlarınızdan şanslar elde edeceksiniz.

Sevgili Aslanlar; değişimler kariyer, meslek, statü, annenizle ve eşinizle ilgili konularda olacak. Yeni bir gelecek sizleri bekliyor. Aslında Boğa burçları gibi sizlerin de hayatlarında sarsıcı değişimler olacak.

Sevgili Başaklar; bu kavuşum sizlerin hayat amaçlarını değiştirip yenileyecek. İnançlarınız değişecek. Seyahatler, eğitimler, hukuki konular ön planda olacak. Yeni şeyler keşfedeceksiniz. Beklemediğiniz şanslar elde edeceksiniz.

Sevgili Teraziler; ortaklaşa paralarda sarsıcı değişimler olacak. Alacağınız paraları alabilir ödemeleriniz yapabilirsiniz. Yeni işler için para beklemediğiniz yerden gelecek. Miras, kredi, vergiler, eşinizin parası ön planda olacak. Cinselliğe bakışınız değişecek. Gizemli konulardaki bilgileri kullanmaya başlayacaksınız.

Sevgili Akrepler; ikili ilişkilerinizde değişimler, yenilenmeler olacak. Eşinizle partnerinizle ilgili sarsıcı olaylar olacaktır. Bekarsanız aniden yeni biriyle tanışıp evlenebilirsiniz. Ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Aniden taşınabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; gündelik rutinlerinizde değişimler ve yenilenmeler olacak. İş değiştirebilirsiniz. İş arkadaşlarınız, yanınızda çalışanlarla ani değişimler yaşayacaksınız. Beslenme düzeninizde de sağlığınız için değişikliler yapacaksınız. Babanızın kardeşleriyle ilişkilerinizde değişimler olacak.

Sevgili Oğlaklar; aşk, eğlence, keyif aldığınız konularda ani beklemediğiniz olaylar olacaktır. Çocuklarınızın hayatlarında da değişimler var. Bebeğiniz olabilir. Borsa gibi yatırımlarınızda da yenilenmeler olacaktır. Parayla ilgili iniş çıkışlara dikkat edin. Bekar Oğlaklar aniden yeni ilişkiler yaşayacaksınız.

Sevgili Kovalar; değişim ve yenilenmeler aileden, ev yaşantınızdan, babanızla olan ilişkilerinizde beklemediğiniz değişimler ve yenilenmeler olacaktır. Aniden taşınabilirsiniz. Mal satışlarından elinize para geçebilir ve yeni yatırımlar yapacaksınız. Evinizle ilgili konular gündeminizde olacaktır.

Sevgili Balıklar; değişimler yenilenmeler yakın çevrenizde, yakın arkadaşlarınızda, kardeşlerinizde olacak. Düşüncelerinizi değiştirip yenileyeceksiniz. Yeni bilgiler öğreneceksiniz. Medya gibi iletişim konularında şanslar gelecektir. Arabanızı değiştirebilirsiniz. Ticaret yapanların işlerinde değişimler olacak.