HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Dilek AYGEN 18 Şub 2024

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlıyoruz. Maddi güvenceler önemli olacak. Hafta ortası özgüvenli olacağız... Beğenilmek sahnede olmak isteyeceğiz. Hafta sonunu endişeli geçirebiliriz. Dolunayın etkisiyle de daha fazla temizlikler, yüzleşmeler, tamamlanmalar yaşayacağız.

Haftanın ilk günü Güneş son burç Balık’a geçerek her şeyin bir sonu var, diyecek. Hem burçlar kuşağı hem de kış mevsimini bitiriyoruz.  Bir ay boyunca teslimiyeti, tamamlanmayı, hiçliği deneyimleyeceğiz. Sonsuzluk denizinde bir damla olduğumuzu idrak edeceğiz. Fedakar, empatik, duygusal, merhametli, toleranslı, bağışlayıcı olacağız. Sezgilerimizin, hayal dünyamızın içine gireceğiz.

23 Şubat günü iletişim gezegeni Merkür de Balık burcuna geçiyor. Düşüncelerimiz duygularımızdan etkilenecek. Aklımız karışık olacak. Sık sık fikir değiştireceğiz. Kolay etki altında kalacağız. Hayallerimizin, rüyalarımızın etkisinde olacağız. Gerçekleri algılamak kolay olmayacak.

 24 Şubat günü Başak burcundaki Dolunay duygusal olarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayacağımızı gösteriyor. İşleri akıllıca idare edip düzgün planlar yapacağız. Elimizdeki işleri projeleri tamamlamamız gerekiyor. Dolunaylar stresli zamanlardır; farkındalıkla dengeli kalmamız iyi olur.

Sevgili Koçlar, Güneş ve Merkür Balık sizleri geri çekilmeye davet ediyorlar. Yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir. Rüyalarınızdan mesajlar alacaksınız. Dolunay Başak’ın etkisiyle iş hayatlarınıza odaklanacaksınız. Yeni bir iş veya işlerinize yeni bir düzen vereceksiniz. İş arkadaşlarınıza veya yanınızda çalışanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Çalışma ortamında fedakarca durumlar olabilir. Sağlıklarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Sıkıcı rutinlerine pratik çözümler üretebileceksiniz.

Sevgili Boğalar, Güneş ve Merkür Balık odağınızı sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza çevirecekler. Davetlere katılabilir, işinizle ilgili tanıtımlar yapabilirsiniz.  Dolunay Başak’ın etkisiyle aşka, çocuklara odaklanacaksınız. Sevgilisi olmayanlar yeni bir aşka başlayabilirler. Sosyal hayatlarınızı dengeleyemezseniz partnerlerle veya çocuklarla ilgili fedakarlıklar yapabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Sevgili İkizler, Güneş ve Merkür Balık odağınızı gelecek planlarınıza, annenize, kariyerinize çevirecekler. İş toplantılarınız fazla olacaktır. Dolunay Başak’ın etkisiyle kariyer ve aile hayatlarında fedakarlıklar yapmanız gereken durumlar oluşabilir. Aile, ev, babayla ilgili konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. Almak istedikleri evi alabilirler. Taşınabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler, Güneş ve Merkür Balık odağınızı eğitimlere, seyahatlere, yabancılara, ticarete, medyaya, uzak akrabalara, hukuki konulara çevirecekler. Dolunay Başak yakın çevre ve kardeşlerle ilgili sorunlara, olaylara pratik çözümler üreteceksiniz. Kısa vadeli işlerini sonlandırabilirsiniz. Yapmak istediğiniz anlaşmaları yapabilir, sözleşmelere imza atabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar, Güneş ve Merkür Balık odağınızı alacak verecek hesaplarına çevirecekler. Sağlığınıza dikkat edin. Başak dolunayı maddi konularda yüzleşmeler yaşatacak. Kazançlarınızı arttırmak için yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Sahip oldukları zenginlikleri fark edecekler.

Sevgili Başaklar, Güneş ve Merkür Balık odağınızı ikili ilişkilere, eşinize, ortağınıza çevirecekler. Başak dolunayı kendi hayatınızla ilgili kararlar aldırtacak. Sizleri yoran durumları bırakmalısınız.

Sevgili Teraziler, Güneş ve Merkür Balık odağınızı iş ve sağlık konularına çevirecekler. Yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Ayak sağlığınıza özen gösterin.  Başak dolunayı kontrol edemediğiniz olayları, göremediğini durumları gün yüzüne çıkartacak. Sizlerden gizlenen konuları göreceksiniz.

Sevgili Akrepler, Güneş ve Merkür Balık odağınızı aşka, keyfe, çocuklara, hobilere çevirecekler. Başak dolunayı sosyal hayatınızda ve arkadaş ilişkilerinde yüzleşmeler yaşatacak. İşten kazançlarınıza yeni bir düzen getireceksiniz.

Sevgili Yaylar, Güneş ve Merkür Balık odağınızı evinize, ailenize, babanıza çevirecekler. Başak dolunayı statünüzle ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Gelecek ve kariyerlerinizle ilgili kararlar alacaksınız.

Sevgili Oğlaklar, Güneş ve Merkür Balık odağınızı kardeşlerinize, yakınlarınıza çevirecekler. Eğitimler, kısa vadeli projeler, annenizin sağlığı ön planda olacak. Başak dolunayı yabancılarla ilgili konularda, ticaret, eğitim, hukuki konular, babanızın iş ve sağlık konularında tamamlanmalar yaşatacak.

Sevgili Kovalar, Güneş ve Merkür Balık odağınızı paranıza çevirecekler. Kazançlarınızla, sahip olduklarınızla ilgileneceksiniz.  Başak dolunayı ortak kazançlarda yüzleşmeler yaşatacak. Alacak verecek hesaplarına dikkat edin.

Sevgili Balıklar, Güneş ve Merkür burcunuzda, bir ay boyunca kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Doğum günleriniz kutlu olsun.  Başak dolunayı her türlü ilişkiyi gözden geçirtecek. Evlilik ve ortaklıkta tamam mı devam mı kararı alacaksınız.