18-24 MART BURÇLAR

Kararlarımız duygularımızdan etkilenecek. İdealist, hümanist amaçlar için savaşacağız. Hayallerimiz için mücadele edeceğiz.

Pazar 17 Mart 2024 00:00
BURÇ YORUMLARI

Merhaba haftaya yeniay etkisiyle başlasak da ayın burç değiştirmesi bizleri duygusallıktan çıkartacaktır. Hızlı cesur ve atak olacağız. Özgürlüğümüzü ve kendi isteklerimizi düşüneceğiz. Kendi gücümüzü, rekabetçi yanımızı ortaya koyabileceğiz. Düşüncelerimizi ve duygularımızı rahatça ifade edeceğiz. Ticaret, eğitim, satış, pazarlama gibi konularda rahat bir akış olacak. Hafta ortası hayatın ve anın tadını çıkartıp keyif yapmak isteyeceğiz. 5 duyumuzu tatmin edersek mutlu olacağız. Bu yüzden maddi konular ön planda olacak. Ve parayı önemsememiz bizi zorlayacak. Şanslı olsak bile ani ve beklenmedik olaylar keyfimizi kaçırabilir. Hafta sonu hem fiziksel hem zihinsel hızlı olacağız. İletişim trafiğimiz fazla olacaktır. Yakınlarımızla, kardeşlerimizle ilgileneceğiz. Küçük bir hafta sonu tatili iyi gelecektir. 12 Mart günü ilişkiler, değer, keyif, para, cinsellik gezegeni kendi yüceldiği Balık burcuna geçiyor. Evrensel sevgiyi hissedeceğiz. Romantizmin doruklarına çıkacağız. Hayallerimizdeki, düşlerimizdeki aşkı yaşayacağız. Sevmekten keyif alacağız. Aşkın büyülü dünyasında olmak bizlere iyi gelecek. Bütünleşmelerimiz ruhsal boyuttan olacak. Sanatla uğraşanlar için çok güzel bir dönem olacak, ilham gücümüzden yararlanacağız. Parayla çok ilgilenmeyeceğiz.

Pazar 10 Mart 2024 03:00
HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Merhaba, haftanın ilk gününe olumlu ve enerjik başlasak da ilerleyen saatlerde enerjimiz düşecek. Belirsizlikler, önümüzü göremediğimiz durumlar oluşacaktır. Salı gününden itibaren hayatı ciddiye alarak başlıyoruz. Karamsar duygular içerisinde olabiliriz. Görev ve sorumluluklarımız ön planda olacak. Geleceğe ait konularla ilgileneceğiz. İlişkilerde ve parada rahat bir akış olacak. Perşembe gününden itibaren özgürlük isteğimiz fazla olacak. Duygusal ihtiyacımız sosyallik olacak. Arkadaşlarımızla olmak bizlere mutluluk verecek. Yaratıcı, özgün, farklı bireysel yanlarımızı ortaya koyabileceğiz. Hafta ortası hem beklenmedik olaylar hem engeller bizleri yoracaktır. Aynı zamanda kadersel güzel gelişmelerde yaşayacağız. İletişimsel konularda rahat olacağız. Hafta sonunu duygusal geçireceğiz. Fedakarlıklarımız, empatimiz fazla olacak. İlham gücümüz, hayal gücümüz, sezgiselliğimiz artacak. Pazar günü yaşam enerjimiz artıyor. Cesaretli olacağız. Riskler alabileceğiz. İsteklerimiz için girişimler yapacağız.

Pazar 03 Mart 2024 00:00
BURÇ YORUMLARI

Haftaya Başak dolunayının etkisiyle başlıyoruz. Hayallerimize, ideallerimize uymayan durumları temizleyemezsek kendimizi kaybolmuş hissedeceğiz. Haftanın ilk günü belirsizlikler bizleri yoracaktır. Canımız hiçbir şey yapmak istemeyecektir. Perşembe gününe kadar ilişkiler, ortaklıklar ön planda olacak. Hayatlarımızı dengelemeye çalışacağız. Hak, hukuk, adalet konuları ön planda olacak. Maddi konularda şanslı olacağız. Kadersel olaylar bizleri zorlayacaktır. Daha sonra yoğun duygusallık içerisinde olacağız. Güç, tutku, para, hırs, krizler ön planda olacak. Maddi manevi her şeyle bütün olmak isteyeceğiz. Mart ayına da hem şanslı hem şanssız durumlarla başlayacağız.

Pazar 25 Şubat 2024 03:00
HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Haftaya duygusal başlıyoruz. Maddi güvenceler önemli olacak. Hafta ortası özgüvenli olacağız... Beğenilmek sahnede olmak isteyeceğiz. Hafta sonunu endişeli geçirebiliriz. Dolunayın etkisiyle de daha fazla temizlikler, yüzleşmeler, tamamlanmalar yaşayacağız.

Pazar 18 Şubat 2024 02:50
BURÇ YORUMLARI

Merhaba, haftanın ilk gününe duygusal ve şanslı olarak başlıyoruz. Fedakarlıklarımız, empatimiz, hayal gücümüz fazla olacak. Öğleden sonra enerjimiz ve canlılığımız artacak. Cesur ve atak olacağız. İsteklerimizin peşinden gideceğiz. Çarşamba akşamından itibaren hayatın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Maddi konular ön planda olacak. Hafta sonu hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz fazla olacak. Her şeyi hızlı yapacağız. Kardeşlerimiz yakınlarımız ön planda olacak. Bu hafta 2 gezegen daha Kova burcuna geçiyor. Sevginin gezegeni Venüs ve enerjinin gezegeni Mars yeni yolculuklarına başlıyorlar. Sıra dışı, heyecanlı ilişkiler yaşamak isteyeceğiz. Arkadaşlarımızla olmaktan keyif alacağız. Enerjimizi de sosyalleşmeye, özgür olmaya yönlendireceğiz. İdeallerimiz için savaşacağız. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gökyüzü rahat değil. İlişkilerde problemler, gerginlikler, ayrılıklar olacaktır. Zaten Şubat ayı kolay geçmiyor. Sevilmek için önce kendimizi sevmemiz gerektiğini hatırlayalım. Bağımlılık olmuş, ev arkadaşı olmuş her ilişki her evlilik bitecektir.

Pazar 11 Şubat 2024 03:00
BURÇ YORUMLARI

Haftaya neşeli, coşkulu iyimser başlıyoruz. Hafta ortası hayatı ciddiye alacağız. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Maddi anlamda şanslı günler yaşayacağız. Gelen fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Hafta sonu bağımsızlığımıza, sosyal hayatımıza, arkadaşlarımıza önem vereceğiz.

Pazar 04 Şubat 2024 00:00
BURÇ YORUMLARI

Haftaya titizlenerek başlıyoruz. Bütün aksayan işlerimizi düzelteceğiz. Faydalı ve üretken olduğumuzda kendimizi rahat hissedeceğiz. Her yaptığımız işten verim almak isteyeceğiz. Her şey mükemmel olsun isteyeceğimizden fazlaca çalışacağız. Sağlığımıza, hijyenimize önem vereceğiz. Hafta ortası ilişkilere, ortaklıklara, iş birlikteliğine önem vereceğiz. Herkesle uzlaşmak, paylaşmak, uyum ve denge sağlamak önemli olacak. Sanatsal, estetiksel konularla ilgileneceğiz. Hak, hukuk, adalet ve para konularında hassas olacağız. Hafta sonu maddi manevi güvencede olmak isteyeceğiz. Her şeyi tutkuyla yapmak isteyeceğiz. Yapmak istediklerimiz için güçlü kişilerden destekler bulacağız.

Pazar 28 Ocak 2024 03:05