TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL YARI FİNALİ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final ikinci maçında Galatasaray ile karşılaşacak.

Bugün Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 15:00 te başlayacak. Dün ‘Gündem Beşiktaş’ ekibi ile Beşiktaşlı sporcuların derbi öncesi son antrenmanlarına katılma ve hepsiyle röportaj yapıp heyecanlarına ortak olma fırsatı buldum. Emekleri bizler için çok değerli ve büyük. Bugün yarı final maçını kazanabilmek için taraftar desteğine ihtiyaçları var. Büyük Beşiktaş taraftarı her zaman takımlarına destek olduğu gibi bugün de Dikilitaş Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmada da takımının yanında olacaktır. Haydi Kartallar size güvenimiz sonsuz, bu maçı kazanın ve hep birlikte kutlayalım…

 

Güle Güle Santos

Geçtiğimiz haftanın en büyük bombası, aniden Santos ve ekibine veda edilmesi oldu. Beşiktaş yönetimi tercih ettiği yanlış antrenör seçimi ile, Türkiye Kupası’nın sonucunu riske atmadan Fernandos Santos ile vedalaşmaya karar verdi. Dijitalleşen dünya döngüsünde, futbolunda modern dünyaya uyarlanmaya başladığı bu süreçte başımıza gelen en kötü şey neydi diye sorsalar sanırım Fernandos Santos diyebilirim. Yok olmadı hoca bize uymadı, biz hocanın tarzına uyamadık. Boşa heba edilen haftalar ve mağlubiyetler olarak anılarımızda yer etti bile. Tabi ki tecrübe önemli ama, acaba gençlere biraz daha mı fırsat tanınsa diye içimden geçiyorum. Eğitmenin, takım kurmanın yaşı yoktur ama merdiveni 70 yaşına dayamış Beşiktaş’ın ruhunu bilmeyen, kendi ruhu bile maç kazanmak için heyecansız olan bir antrenörün bizleri sinir hastası etmekten öte bir başarı sağlayamayacağı çok netti. Hadi bakalım önümüzdeki maçlarda başımıza neler gelecek, bu takım sezon bitmeden bir hoca daha yiyecek mi?