Vakıf Katılım web
GECİKMELİ TEŞEKKÜR

Yerel seçimlere bir hafta kaldı. Malum ben İstanbul'un en metropolitan ilçelerinden biri olan Şişli'de yaşıyorum.

Pazar 24 Mart 2024 03:00
VİCDANIN YÜKÜ NE OLACAK?

Her şey yolunda, lüks içinde sosyetik bir hayattan bir anda aranan bir katil oluyorsun.

Pazar 17 Mart 2024 03:00
YILIN EN ANLAMLI ÖDÜL TÖRENİ

Miray Cruises ev sahipliğinde gerçekleşen internet haber gazetesi Magazinn.com ödül töreni iki gece önce sahiplerini buldu.

Pazar 10 Mart 2024 03:00
İTÜ TMDK 49 YAŞINDA

Bundan 49 yıl önce kurulan İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı, ilk gününden bugüne Türkiye'de sanata ve müziğe yön veren önemli bir eğitim kurumu olmuştur.

Pazar 03 Mart 2024 03:05
KAPİTALİST SEVGİNİN GÜNLEŞMİŞ HALİ

Kapitalizmin en büyük kölesi olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de kazasız belasız atlattık. Zaten enflasyon ile her şey çarpı beş olmuşken, bir de Sevgililer Günü'nde üstüne çarpı üç koyduk. Aşkın simgesi olan gül ateş pahası, iki kişilik yemek ateş pahası, hediye almak isteseniz buna zaten yapacak yorumum yokta o da ateş pahası. Eeee ne oldu sevgilimizin gününü kutladık. Tabi ki hatırlanmak, düşünülmek çok mutluluk verici ama bunun bir günle sınırlı olması çok saçma değil mi?

Pazar 18 Şubat 2024 02:55
UYKUSUZ KOCA BİR SENE

Hepimizi üzen 6 Şubat deprem felaketinin üzerinden bir sene geçti. Yaramız hala çok derin, acımız çok taze.

Pazar 11 Şubat 2024 03:00
ÖZÜLKÜ'LER AMERİKA'DA

New York'taki son gecemde, inanılmaz bir konsere tanıklık ettim. Türkiye'nin en başarılı çiftlerinden Eda ve Metin Özülkü New York'taki Türkler'e unutulmaz bir gece yaşattı. Amerika'da ilk defa konser veren Türkiye'nin efsane ikilisi Eda ve Metin Özülkü New Jersey'in en sevilen ve New York'taki Türklerin toplanma noktalarından biri olan New Jersey Acoustic'te hayranları ile buluştu.

Pazar 04 Şubat 2024 03:00
EMEK OLMUŞ, YEMEK!

Biz kadınların en değer verdiği yeridir saçları, o saçlar için ne gemiler yakarız, o saçlarda ne hikayeler vardır. Mutlu olduğumuzda ayrı, üzgün olduğumuzda ayrı boya girer saçlara. Yazın ayrı renk, kışın ayrı renk, mevsim geçişlerinde ayrı renktir saçlarımız. Anlayacağınız sizin rengarenk, ayrı modellerde gördüğünüz o saçlarda farklı farklı heyecanlar, bir sürü duygular vardır. Ben yaklaşık 8 yıldır saçlarımı boyatmıyorum. Önlerden uzayan beyazlardaki hikayelerimin silinmesinden mi korkuyorum yoksa hayalini kurduğum saça kavuşamamaktan mı korkuyorum emin değilim. Zira enflasyon her şey de olduğu gibi kuaför fiyatlarında da cebi, cüzdanı yakar oldu. Geçtiğimiz yaz Bağdat Caddesi'nde bir kuaförden saçlarıma sadece gölge attırmak için 5 bin TL fiyat almıştım. Peki ya istediğim gibi olmazsa ne olacaktı? Verdiğim paraya mı yanacaktım yoksa saçımın kalitesinin bozulmasına mı?

Pazar 28 Ocak 2024 02:55