2024 YILI BURÇ YORUMLARI

Dilek AYGEN 31 Ara 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları

Merhaba, 2024 yılı herkese hayallerinin ötesinde güzellikler getirsin. İlk 5 ay toprak ve su burçları şanslı olacak, daha sonra ateş ve hava burçları, şans hızlı gelir hızlı gider, geldiğinde iyi değerlendirelim. Huzurlu mutlu seneler diliyorum.

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar,

Satürn Balık, geçen seneki gibi ruhunuzla temas etmenizi istiyor. İç sesinizi duymaya ihtiyacınız var. Biraz yavaşlayın, hayat belki fazla hızlı gidiyordur.
Satürn, bu yıl da “bir dur ve dön içine”, diyecek.
Korkularınızı, kaygılarınızı bırakın. Ruhsal çalışmaların faydalarını öğreneceksiniz. Rüyalarınızı anlamaya çalışın.
Eğer evliyseniz ve 2.çocuğunuz varsa onların iş ve sağlık konularından zorlanacaksınız. Anne tarafından akrabalarınıza vakit ayıracaksınız.
Bolluk bereket gezegeni Jüpiter bu yılda parasal konularda şanslı fırsatlar karşınıza çıkartacak. Gelen şansları ilk 5 ay iyi değerlendirin.
Mayıs ayından sonra Jüpiter İkizler yolculuğu, kısa vadeli projelerinizden kazançlar elde etmenizi sağlayacak. Bilgide bilgeleşeceksiniz.
Kardeşlerinizden, yakın arkadaşlarınızdan güzel destekler elde edeceksiniz.
Plüton geçen sene sizlere ön izlenim yaşattı. Bu yıldan itibaren 20 sene boyunca hayatlarınızda radikal değişimler olacak. İdealleriniz, hayalleriniz, umutlarınız değişecek. İşten kazançlarınız eskisi gibi olmayacak.
Ve tutulmalar…
Hem Güneş hem Ay tutulmaları “nerede olduğunuzu” soracaklar.
Oklar sizi gösteriyorlar. Hala “Ben varım” demediyseniz artık deyin ve varlığınızla buluşun.
Evli olanlarınızın evliliklerin bitişi,
Bekar olanlarınızın ise, o ilişki içerisinde kendisini var edebiliyorsa evlenebilmesi var.
8 Nisan Güneş tutulması, sizleri bulunduğunuz ortamın dışına çıkartacak. Sezgilerinize güvenin, özgür olun. Kaybettiğiniz yolunuzu bulacaksınız.
2 Ekim Güneş tutulması, sizlere ayrılık ve kayıplar yaşatacak. Özgür iradenizle yapamadıklarınızı, sistem yaptıracaktır. Kendinizi hiçbir konuda zorlamayın.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.



Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar,
Satürn Balık, bu senede sizlere destek vermeye devam ediyor. Burcunuzda bulunan Jüpiter’in bolluğunu bereketini korumanızı istiyor. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi test edecek. Genel kazançlarınızda azalma olacaktır.
Bolluk bereket gezegeni Jüpiter Mayıs ayının sonunda burcunuzdan ayrılıyor. İkizler burcuna geçişiyle birlikte maddi manevi şanslı olacaksınız. Her şansı hızlı getirecek. Hızlı değerlendirin çünkü hızlıda götürecek. Bol kazanıp bol harcayacağınız için Satürn’ü dinleyin ve tutun paranızı. Yeni kazanç yollarını deneyimleyeceksiniz.
Plüton ön izlenimini geçen sene sizlere yaşattı. Kökten dönüşüm için sizleri yoracak. Toplum statünüz, kariyeriniz, gelecek hedefleriniz, annenizle ve eşinizin ailesiyle ilişkiniz bambaşka bir hal alacaklar.
Asıl konu, kendi gücünüzü toplum önünde göstermeniz.
Ve tutulmalar…
Hem Güneş hem Ay tutulmaları kendinizi geri plandan gözlemlemenizi istiyorlar.
Neden mi? Ruhunuz yorgun, Uranüs yıllardır konfor alanınızdan çıkmanızı istiyor. İnat etmeyin ruhunuzu dinleyin.
“Ben kimim”, sorusuna cevap bulacaksınız.
8 Nisan Güneş tutulması, sizlere dinlen diyecek. Ruhunuzu duyup ve özgür bırakmalısınız. Bilinçaltınızda kendinizden bile sakladıklarınızı göreceksiniz.
2 Ekim Güneş tutulması, sizlere gündelik hayatınızın düzenini değiştirtecek. Çalışanlar işten ayrılabilirsiniz. Hızlı kararlar alacaksınız. Beslenme düzeniniz değişecek. Gündelik koşuşturmacalarınızda kendinizi zorlamayın.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar,
Satürn Balık, bu yıl da başarılarınızı, başarısızlıklarınızı gösterecek. Sonuçlarla yüzleşmek bazılarınız için kolay olmayabilir.
Kariyerinize, gelecek planlarınıza hayallerinizdeki gibi şekil vermelisiniz.
Toplum statünüzü, annenizle ilişkinizi, eşinizin ailesiyle olan ilişkilerinize düzenlemeler yapacaksınız.
Bolluk bereket gezegeni Jüpiter burcunuza geçerek, Mayıs ayının sonundan itibaren sizlere sihirli değnekle dokunacak.
Yılın ilk 5 ayı içsel yolculuklarınıza devam edin. Kendinizi gözlemleyin ve her halinizi kabul edin.
Sonrasında gelen fırsatları iyi değerlendirin. Genişleyeceğiniz, bilgeleşeceğiniz bir yıl sizleri bekliyor.
Plüton Kova, herkese olduğu gibi geçen sene sizlere de ön izlenim yaşatmıştı. 2024’ten itibaren 20 yıl sizlere güç verecek. Hayata bakışınızda, hayat felsefenizde önemli güzel dönüşümler olacak.
Ve tutulmalar…
Hem Güneş hem Ay tutulmaları sizleri destekliyor. Sosyalleşip, hayallerinize sahip çıktığınızda mutlu olacaksınız.
8 Nisan Güneş tutulması, sizleri yeni sosyal çevrelere sokacak. Sezgilerinizi kullanarak yaptığınız işlerden kazançlar elde edeceksiniz. Yeni ilhamlarla bulunduğunuz alandan dışarı çıkacaksınız. Yolunuz özgürlük olacaktır.
2 Ekim Güneş tutulması, aşk hayatınızla ilgili kararlar aldırtacak. Yorucu aşk ilişkilerinin şifalandırmanız gerekecek. Bazılarınız ayrılıklar yaşayacaktır. Hayattan keyif almadığınız konuların bırakılmasını yaşayacaksınız. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.

 

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar,

Satürn Balık bu yılda sizlere hayat amacınızı, inançlarınızı sorgulatacak. Önemli ve yorucu bir virajı sizler kolaylıkla geçeceksiniz. Sorumluluklarınız artacaktır. Hangi konularda derseniz, eğitim, ticaret, yayıncılık, medya, uzak iş seyahatleri, turizm gibi. Ayrıca babanızın iş ve sağlık konularının yanında, eşinizin akrabalarıyla, torunlarınızla ilgili yükümlülük alacaksınız. Aslında biraz mesafeli olmak uzak akrabalarla iyi olur.

Metafizik ve din gibi, rüyalar gibi konularda eğitimler alabilirsiniz.

Diğer yöneticiniz Jüpiter, sizlere Mayıs ayının sonuna kadar bolluk ve bereketiyle destekleyecek. Daha sonra varlığınıza bilinçli yolculuk yapacaksınız. Biraz yalnız kalın, iç sesinizi duyun. Hastane, hapishane, yardım kuruluşlarından, yurtdışı işlerden de para kazanabilirsiniz. Gönüllü yardımlar yapabilirsiniz.

Güç gezegeni Plüton geçen sene sizlere bir gösterim yapmıştı. Bu yıldan itibaren 20 yıl boyunca parada, eşinizin parasında, vergi, kredi, alacak verecek hesaplarında, gizemli konularda, sağlıkta ve cinsellikte dönüşümler yaşatacak.

Ve tutulmalar,

Hem Ay hem Güneş tutulmaları kariyerinize, gelecek planlarınıza, statünüze, aile ilişkilerine, evinize, ebeveyn ilişkilerine ışık tutacaklar.

8 Nisan Güneş tutulması işiniz ve kariyerinizle ilgili yeni girişimler yapmanızı, belki yanlış yoldasınız sezgilerinize güvenerek yeni bir alana geçmenizi isteyecek. Bulunduğunuz konumdan cesur olarak özgürleşmelisiniz.

2 Ekim Güneş tutulması ailede kopuşlar ve ayrılıkların olacağını gösteriyor. Bazı şeyleri bitirmek, geçmişi bırakmak sizlerde üzüntü yaratabilir. Taşınabilirsiniz. Ev içi hareketlerinize dikkat edin, fiziksel yaralanmalar olabilir.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.

 

 

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar,

Satürn Balık bu sene de sizleri para konularından, alacak verecek hesaplarından, banka, kredi, vergi, miras konularında yoracak. Ne borç alın, ne borç verin ne de kefil olun. Gizemli ve ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Sağlığınıza, cinsel hayatınıza özen gösterin.

Jüpiter Boğa Mayıs sonuna kadar kariyer ve iş konularında güzel fırsatlar verecek. İkizler burcuna geçtikten sonra işten kazançlarınız artacak. Sosyal çevreniz genişleyecek. Yeni insanlarla tanışacaksınız. 

Güç gezegeni Plüton karşıt burcunuzdan sizleri 20 yıl boyunca dönüşüme zorlayacak. Tutunduğunuz şeyler değişecek. Dönüşüme direnmeyin. Partneriniz, eşiniz, ortağınız üzerinizde baskı yaratacak. 

Ve tutulmalar,

Hem Güneş hem Ay tutulmaları sizleri bir uzaklara bir yakınlara götürecekler. Kendinize inanarak alacağınız cesur kararlar yeni yollara geçmenizi sağlayacaklar.

8 Nisan Güneş tutulması kendinize ve başkalarına yol göstermenizi isteyecek. İlahi olana inanarak korkmadan ilerlemelisiniz. Hayat amacınızı gerçekleştireceksiniz. Yabancılar, yurtdışı işleriniz, eğitim, hukuki konularda, eşinizin akrabalarıyla ilişkilerinizde özgür kalmanız gerek bir dönem olacak.

2 Ekim Güneş tutulması yakın çevre, kardeşler, yakın akraba ilişkilerinde kopuşlar ve ayrılıklar meydana getirecek. Araç kullanımında dikkatli olun, fiziksel yaralanmalar söz konusu olabilir.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.

 

 

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar,

Satürn Balık bu yıl da ikili ilişkilerden, evlilikten, ortaklıklardan sınavlar verdirecek. Her kimse, yaptığınız fedakarlıkların doğru olmadığını göreceksiniz. Eşinizle, ortağınızla aranıza mesafe koyacaksınız. İlişkileri gene baştan şekillendireceksiniz.

Jüpiter Boğa ilk 5 ay sizlere uzakları ve şansları önünüze getirecek. İlahi ve rüyalarla ilgili güzel bilgiler öğreneceksiniz. Gezdikçe öğreneceksiniz, öğrendikçe kendinize yaklaşacaksınız. Sonra Jüpiter İkizler iş ve kariyerinizde güzel gelişmeler yaşatacak. Kısa vadeli projelerinizden kazançlar elde edeceksiniz.

Plüton Kova bu yıldan itibaren 20 yıl iş, hizmet, sağlık, beslenme, babanızın kardeşleriyle ilgili konularda, evcil hayvanlarınızla ilgili dönüşümler ve radikal kararlar aldıracak.

Ve tutulmalar,

Hem Güneş hem Ay tutulmaları parasal konuları gündeminize getirecek. Paranın artık ruh yaşamınızda önemi olmadığını anlayacaksınız.

8 Nisan Güneş tutulması parayla ilişkinize değil ruhunuza önem vermenizi isteyecek. Sezgilerinizi hissederek ilerlemeniz gerekiyor. Gerçek özgürlüğü yaşamak için cinsel hayatınıza ve sağlığınıza dikkat edin.

2 Ekim Güneş tutulması sahip olduklarınızdan ve paranızdan vazgeçmenizi söyleyecek. Hayatınızda bir şeyleri bitirmeniz gerekecek. 

Kendinize değer verip şifalandıracaksınız.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.

 

 

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar,

İkinci yöneticiniz Satürn, Balık burcundan bu yıl da iş hayatınızı, sağlığınızı ciddiye almanızı istiyor. Gündelik rutinlerinize bir düzen vermeniz gerekiyor. Beslenmenizi önemseyin., gerekirse diyet yapın. Bazılarınızın çalışma koşulları değişecek, bazılarınız işi bırakacak veya emekli olacak. Aslında hangi işi yapıyor olursanız olun o konuda ustalığınızı ortaya koymalısınız, ustalık zamanındasınız, kalfalık bitti.

Ayaklarınızı üşütmeyin, ayak sağlığınızı da önemseyin.

Jüpiter yılın ilk 5 ayı başkalarının kaynaklarından yararlanıp destekler alacaksınız. Elinize maddi konularda güzel fırsatlar gelecek. Eşinizin veya ortağınızın gelirlerinden yararlanacaksınız. Alamadığınız bir mirası alabilirsiniz. Kredi kullanmak veya kredileri ödemek için güzel bir dönem olacak. 

Daha sonra Jüpiter İkizler burcuna geçince sizlere ilahi bir koruma sağlayacak ve hayata bakışınızı genişletecek. Yüzünüzü göklere, uzaklara çevireceksiniz. Ve en önemlisi varlığınızla buluşmaya başlayacaksınız. 

Nerelerden şanslar gelecek diyorsanız, yabancılarla yapacağınız işlerden, turizmden, medyadan, yayımcılık alanlarından. Uzak yerlerde, yabancı ülkelerde kısa projelerinizi gerçekleştireceksiniz.

Bol bol seyahat edeceksiniz. Yeni yerler, yeni insanlar ufkunuzu geliştirecek. Felsefe, din, ruhsal konular, rüyalardan bilgeleşeceksiniz.

Plüton Kova burcuna geçerek 20 yıllık önemli olumlu dönüşümler yaşatacak. Ana konular aşk, çocuklar, hayattan keyif alma, sanat, spor, hobiler, para.

Ve tutulmalar,

Sizleri çok etkiliyor. Tüm hayatınızla ilgili konuları önemseyin. Yolunuza ışık tutmayan her şeyi bırakın ve cesur başlangıçlar yapın.

8 Nisan Güneş tutulması, başkalarına nasıl eşlik edilir, nasıl eş ve eşit yürünür’ü göstermenizi istiyor. Evlenebilir, taşınabilirsiniz.

2 Ekim Güneş tutulması, hayatta sizin ilerlemenize engel olan her şeyi bitirip şifalandırmanızı istiyor. Ayrılıklar ve kayıplar üzüntü getirse de size yarayacaktır. Sağlığınızı önemseyin. Kendinizi zorlamayın.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum, dengede dengeyle kalın.

 

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar,

Satürn Balık bu yıl da sizlere aşkın sorumluluğunu alın, diyor. Partnerinize, çocuklarınıza zaman ayırın. Ve en önemlisi eğlenceye ve oyuna, keyfe zaman ayırın. Oyun oynamasını öğrenin. Kendinizi hayallerinizdeki varlık aşkınıza teslim edin.

Karşıt burcunuzdaki Jüpiter yılın ilk 5 ayı evlilikten, ortaklıklardan, yeni iş birlikteliklerinden güzel gelişmeler yaşatacak. Uzun süren bir davanız varsa sonucu olumlu olacaktır. Jüpiter İkizler burcundan belsin paralar diyecek. Almanız gereken her parayı alacak ve ödemelerinizi kolaylıkla yapacaksınız. Eşinizin geliri artacak. Miras, kredi, nafaka gibi konularda olumlu gelişmeler olacak. Sağlığınız korunacak. Ruhsal konularda, okült konularda, rüyalar hakkında bilgeleşeceksiniz.

Ve bence en güzeli cinsel hayatınız renklenecek.

Yöneticiniz Plüton Kova burcuna geçerek, sizlere kökten bir dönüşüm yaşatacak. Ev, aile, yuva, baba, köklerle ilgili radikal kararlar alacaksınız. Aile içinde güç çekişmeleri olacaktır. Gücünüzü kökten ele almanız gerekecek.

Ve tutulmalar,

Hayatınıza yeni bir yön vermenizi, yolunuzu değiştirmenizi isteyecekler.

Ruh ve beden sağlığınızı önemseyin.

8 Nisan Güneş tutulması gündelik hayatınıza, sağlığınıza, beslenme düzeninize önem vermenizi isteyecek. İş koşullarını kendi istediğiniz gibi ayarlamalısınız. Baba tarafından akrabalar, çalışma arkadaşlarınızla, yanınızda çalışanlarla ve evcil hayvanlarınızla ilgileneceksiniz.

2 Ekim Güneş tutulması kontrolünüzün dışındaki olaylara eşit mesafeden bakmanızı söylüyor. Anne tarafından akrabalarla, yabancılarla, eşinizin iş ve sağlığıyla ilgili olaylar ruh sağlığınızı etkileyecektir. Hiçbir şeyi kontrol etmeyin. Dinlenin, ruhunuza önem verin.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum. Tutkuyla kalın. 

 

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar,

Satürn Balık bu yıl da sizleri en temelden temizliğe davet ediyor. Yeni temellerinizi sağlam atmak için sırtınızda taşıdığınız yüklerinizi bırakmalısınız. Aile, ev, yuva, babanızla olan ilişkilerinizden zorlayacak. Rahat etmek için ailenize ve evinize bir düzen getirmelisiniz.

Jüpiter yılın ilk 5 ayı işlerinizi arttıracaktır. Yurt dışı veya yabancılarla çalışabilirsiniz. İştahınız artacak, kilo alabilirsiniz. İş koşullarınızı geliştirmek için güzel bir zaman olacak. Sizlere yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bir malınızı kiraya verebilirsiniz. Sağlığınızı da koruyacaktır. Spora başlayabilirsiniz. 

Jüpiter karşıt burcunuza geçince ilişkilerden, evlilikten, ortaklıklardan yana şanslı olacaksınız. Bekar olanlarınız evlenebilir. Taşınabilirsiniz.

Plüton Kova burcuna geçmesiyle 20 yıl boyunca yakın çevrenizin, kardeşlerinizin, akrabalarınızın baskılarıyla uğraşacaksınız. Radikal kararlar alabilirsiniz. Düşünce yapınız dönüşüme uğrayacak. İletişimsel konularda gücünüzü ortaya koymalısınız.

Ve tutulmalar,

Aşk’la ilgili cesur olmanızı istiyorlar. Arkadaşlarınızın etkisinde kalmamalısınız.

8 Nisan Güneş tutulması, hadi cesaretle aşka, keyfe git diyor. Belki yanlış bir aşk yolundasınız, ilahi olan size cesaretinize göre yeni yolu bulduracaktır.

2 Ekim Güneş tutulması, arkadaş ilişkilerinizi şifalandırmanızı istiyor. Bazı arkadaşlara güle güle diyebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevre, yeni kazançlar sizlere iyi gelecektir.

Her şeyin gönlünüzce olduğu neşeli bir yıl diliyorum. Özgür kalın.

 

 

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar,

Yöneticiniz Satürn, Balık burcundan sizleri bu yıl da koruyor. Artık düşüncelerinize yeni bir şekil vermeniz lazım. Adeta beyninize format atmanız gerekiyor. Artık eskisi gibi düşünemeyeceksiniz. Yakın çevrenizden, kardeşlerinizden, yanlış iletişim içerisinde olduğunuz ister iş ister yakın insanlar olsun bir eleme zamanındasınız.

Jüpiter ilk 5 ay tüm bereketini bolluğunu sizlere vermeye devam edecek. Aşk, keyif, eğlence, çocuklarla ilgili şanslar sizlerden yana olacak. Aşktan ve paradan sizler kazanacaksınız. Jüpiter İkizler burcuna geçince günlük ve iş hayatınıza hareket ve bereket getirecek. Yeni işlerde yeni insanlarla çalışacaksınız. Kısa vadeli işlerinizden kazançlar elde edeceksiniz. Nefes çalışmaları yaparak bedeninizi havalandırıp sağlığınızı şifalandıracaksınız.

Plüton artık burcunuzdan ayrılıyor, umarım gereken dönüşümleri iyi anlamışsınızdır. Kova burcuna geçerek 20 yıl boyunca öz değer, para, kazançlar, sahip olduklarınızdan dönüşümler yaşayacaksınız. Her şeyi kontrol etme arzunuz sizleri yoracaktır.

Ve tutulmalar,

Belki sizleri zorlayacaklar ama yeni kararlar almanız gerekecek.

8 Nisan Güneş tutulması aile, ev, yuva, baba, kökler ve atalarla ilgili konuları gündeminize getirecek. Kendinize yeni bir yol çizeceksiniz. Evlenebilirsiniz, taşınabilirsiniz.

2 Ekim Güneş tutulması kariyer ve gelecek planlarınızda sizlere eşlik eden insanlardan özgürleşmeniz gerekecek. Eşinizin ailesiyle, annenizle olan ilişkiler dengesizleşebilir. Toplumsal statünüzde yaptığınız yanlışları göreceksiniz.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.

 

 

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar,

Satürn Balık bu yılda kendinize değer vermenizi istiyor. Parasal anlamda en iyi birikim yapma zamanındasınız. Paranız ve sahip olduklarınızla ilgili testlerden geçeceksiniz. 

Jüpiter Boğa yılın ilk 5 ayı bolluğu bereketi aileden getirecek. Ev, arsa, toprak gibi yatırımlardan karlar elde edebilirsiniz. 

Jüpiter İkizler burcuna geçince ki bana göre bu yılın en şanslıları sizlersiniz, aşktan, keyiften sizlere güzellikler verecek. Partneriniz yoksa hayatınıza biri girecek. Bebek sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatlarında güzel gelişmeler olacak. Hobilerinizden, yaratıcı işlerinizden bolluk bereket gelecek. 

Ve Plüton burcunuza geçiyor. Gücünüzü ortaya koyma zamanındasınız. 20 yıl güç savaşları, baskılar yaşasanız da gücünüzü elinize alacaksınız. Hayatınızla ilgili radikal kararlar alacaksınız.

Ve de tutulmalar,

Hem Güneş hem Ay tutulmaları sizlere düşünceleriniz ve inançlarınızla ilgili değişimler yaşatacaklar.

8 Nisan Güneş tutulması sözlerinizi daha cesur söylemenizi istiyor. Hızlı kısa vadeli projelerinizi gerçekleştireceksiniz. Annenizin iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak.

2 Ekim Güneş tutulması uzak akrabalar, yabancılarla olan ilişkilerinizi gözden geçirtecek. Babanızın iş ve sağlık konuları gündeminize gelecek. Eşinizin kardeşleriyle ilgili olaylar olacaktır. Hukuki bir konuda davanız varsa kaybedebilirsiniz. Uzak yerlerde kazalara ve sakarlıklara dikkat edin. Öğrenciyseniz üniversitede bölüm değiştireceksiniz.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum. Bağımsız ve asi kalın.

 

 

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar,

Satürn de bu yıl burcunuzda ve hayallerinize göre kendinize şekil verin, diyor. Yeni bir hayat inşa edeceksiniz.  Ne istiyorsunuz, nelere ihtiyacınız var, bunları anlayacaksınız. Kendinize zaman ayırın. 

Jüpiter yılın ilk 5 ayı kısa vadeli projelerinizden, ticaretten, eğitimden, medyadan, seyahatlerden yana şanslı olacaksınız. Yakın çevrenizden ve kardeşlerinizden güzel destekler alacaksınız. Jüpiter İkizler burcundan sizlere hızlı kazanımlar sağlayacak. Aileden güzel destekler gelecek. Bir ev, toprak, araba alabilirsiniz. Yuva kurabilir, taşınabilirsiniz. Evden çalışabilirsiniz. 

Plüton Kova 20 yıl boyunca kendi gücünüz içinizde diyecek. Bilinçaltınızda, korkularınızda dönüşümler olacak. Kontrolünüzün dışındaki olaylar bazen yorucu olacaktır.

Ve tutulmalar,

Hem Güneş hem Ay tutulmaları para, değer konularına ışık tutacaklar.

8 Nisan Güneş tutulması para kazanmanız konusunda daha cesur olmanızı istiyor. Paranın nereden kazanılacağını, yatırımlarınızı nereye yapacağınızı sizlere sezgileriniz söyleyecek.

2 Ekim Güneş tutulması ortaklaşa paralar, kredi, vergi, miras gibi konularda kayıplar yaşatabilir.  Sağlığınıza dikkat edin. Borç vermeyin, kefil olmayın. Parayla olan ilişkinize önem verin.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum. Hayallerinizde aşkla kalın.