YENİDEN MERHABA

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Yıllardır hayalini kurduğum bu sayfada sizlerle buluşuyor olmanın mutluluğunu kelimelere dökmeye çalışacağım. Öncelikle bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıkla afiyette bayramlar geçirmenizi dilerim.

Sezon başından beri sıkıntılı süreçler yaşayan Beşiktaş yeni yönetimle birlikte biraz da olsa toparlanmaya başladı. Tabi ki bunu saha içindeki oyunu baz alarak bahsetmiyorum. Ama yönetim kısmındaki gelişmeler günden güne hepimizi mutlu edecek boyutta. Geçtiğimiz hafta Asbaşkanımız Sayın Mete Vardar’ın medya mensuplarına düzenlediği bir iftar davetine katıldım, hemen ertesi günü de Beşiktaş Akademi’nin sporcularına ve ailelerine düzenlediği bir iftar yemeğinde yöneticilerimizle bir arada olma ve uzun uzun sohbet etme imkanı buldum.

Uzun bir yol, zorlu bir süreç ama her şeyin üstesinden gelebilecek pırıl pırıl bir yönetim gözlemliyorum. Başkanımız Sayın Hasan Arat’ın kulüp içerisindeki değişimle günden güne hepimizi şaşırtacağını düşünüyorum. 

 

Beşiktaş tarihinde ilk defa yönetim kurulunda aynı anda iki tane kadın yöneticimiz mevcut. Kadın taraftar olarak yıllarca kendi çapımda sesimi duyurmaya çalıştım ama hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum. Yöneticilerimiz Avukat Sayın Altın Mimir ve Prof. Dr. Sayın Işıl Zeybek ile tanışıp biraz sohbet etme imkanı bulduktan sonra geçmişte yaşadığım hayal kırıklıkları büyük bir umuda dönüştü. Özellikle iki yöneticimizin de vurguladığı tek şey; kadın üyelerimizin artması yönünde çalışmalar yapmak. İlkbahar sezonu kulüp üyelikleri 31 Mayıs’a kadar devam ediyor, fakat son mali kurulda alınan karar doğrultusunda Sonbahar dönemindeki üyeliklerde şu anki fiyatının dört katı olacak. Ben buradan siyah ve beyaza gönül vermiş bütün taraftarlarımıza seslenmek istiyorum aklınızda ufak bir acaba bile varsa lütfen düşünmeyin, kulüp üyesi olup söz hakkına sahip olun. Kulübümüzün yarınları için sizlerin üyeliği ve bağlılığı gerçekten çok önemli ve değerli. Ve özellikle hem cinslerime seslenmek istiyorum bizlerinde artık spor kulüplerinde boy gösterme vakti sizce de gelmedi mi? Haydi büyük Beşiktaş taraftarı gün birlik olma, kulübümüze sahip çıkma günü…