Vakıf Katılım web

EMİN OL

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Geçtiğimiz perşembe günü RadyoBir'deki ASLI'nda Müzik programımda; "Emin Ol" isimli şarkısıyla müzik dünyasında adını duyuran genç şarkıcı Aydan Kahraman müzik serüveninin nasıl başladığını anlattı.

Geçtiğimiz perşembe günü RadyoBir’deki ASLI’nda Müzik programımda; “Emin Ol” isimli şarkısıyla müzik dünyasında adını duyuran genç şarkıcı Aydan Kahraman müzik serüveninin nasıl başladığını anlattı. Yeni şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan ve üst sıraları zorlayan başarılı şarkıcı Aydan Kahraman, müzik hayatının İzmir’de başladığını ve ailesi tedirgin olduğu için önceleri sadece orduevlerinde sahne alabildiğini anlattı.

9 seneden bu yana özellikle İzmir ve çevresinde sahnedeki başarısıyla tanınan Aydan Kahraman, orduevlerinde sahne aldıktan bir süre sonra hayatına dokunan ilk çıktığı mekandaki patronunun, ailesi ve kendisini ikna etmesiyle gerçekten sahne tozunu yutmaya başladığını söyledi. Her zaman azimle, çok çalışarak bugünlere geldiğinin altını çizen Aydan, yeni şarkısının başarısını da bıkmadan ve durmadan çalışmasının engellenemez bir sonucu olduğunu düşünüyor.

Yeteneğine ve azmine hayran kaldığım yeni ses, yeni soluk Aydan Kahraman önümüzdeki günlerde yaza damga vuracak bir çalışmaya imza atacağını da sevenlerine duyurdu. Sanırım bunca yıllık müzik ve sanat hayatımda karşılaştığım en yetenekli, en başarılı isimler arasında olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Keşke o harika yeteneğini çok daha önceleri keşfetmiş olsaydık ama inanın Aydan gümbür gümbür bütün dengeleri değiştirmeye geliyor. İzmir ve çevresindeyseniz mutlaka bir hafta sonu Aydan’ı dinlemeye gitmenizi tavsiye ederim, gidemiyorsanız da benim gibi çalma listenizin ilk sırasına ekleyebilirsiniz.