TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL YARI FİNALİ

Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final ikinci maçında Galatasaray ile karşılaşacak.

Pazartesi 22 Nisan 2024 03:00
SOSYETE TAKIMI BOYKOT'TA!

Bir kesim birlik olmuş ve 20-21 Nisan'da yani bu hafta sonu cafe ve restoranların, küçülmüş porsiyon, kalitesi düşürülmüş içerikler ve bizlere sunulan fahiş fiyatlı yemeği boykot ediyorlarmış.

Pazar 21 Nisan 2024 03:00
Fedon VS Cerem

Ramazan Bayramı'nı geri de bırakmış olsak da umarım sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyette harika bayram geçirmişsinizdir. Eskiden bayramlarda eş, dost, akraba ile bir araya gelir doya doya hasret giderirdik. Bereketli bayram sofraları, el öpen ufaklıklar ve harçlığını mendil arasına koyan büyüklerin devri tamamen kapandı diyebiliriz. 9 gün tatili bir arada gördük mü hepimiz artık bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirebileceğimiz seyahat planları yapıp bayramlaşmaları sadece telefonda gerçekleştirir olduk.

Pazar 14 Nisan 2024 00:20
YENİDEN MERHABA

Yıllardır hayalini kurduğum bu sayfada sizlerle buluşuyor olmanın mutluluğunu kelimelere dökmeye çalışacağım. Öncelikle bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıkla afiyette bayramlar geçirmenizi dilerim.

Cuma 12 Nisan 2024 03:00
KÜL OLAN ANILAR...

Geçtiğimiz günlerde istemeden de olsa çok üzücü bir ana tanıklık ettim. Salı günü öğlen 12.30 civarı Gayrettepe'de yürürken bir anda yayılmaya başlayan siyah dumanlarla Acil çağrı servisini arayıp durumu anlattım. Ve benim gibi aynı anda arayan birçok kişi vardı fakat çevredeki insanların rahatlığı sebebiyle İstanbul'un en popüler gece kulüplerinden olan ve eğlenceye yön veren Masquerade Clup'ın sigortadan para almak veya sorunsuz el değiştirmek için kundaklandığını düşündüm. Ortalama 15 dakikalık süreç sonrasında bir sürü itfaiye ve ambulans olay yerine geldi.

Pazar 07 Nisan 2024 00:00
Kartal atakta

Beşiktaş Emlakjet EuroCup Yarı Final serisinin ikinci maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırladığı JL Bourg'u 81-72 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi ve final şansını üçüncü maça taşıdı. Serinin ilk maçını Fransa'da 86-74 kaybeden Beşiktaş Emlakjet, aldığı galibiyetle durumu 1-1'e getirdi. 2 galibiyete ulaşan takımın adını finale yazdıracağı serinin üçüncü maçı 3 Nisan'da Bourg en Bresse'in sahası Ekinox'ta oynanacak.

Pazar 31 Mart 2024 02:50
GECİKMELİ TEŞEKKÜR

Yerel seçimlere bir hafta kaldı. Malum ben İstanbul'un en metropolitan ilçelerinden biri olan Şişli'de yaşıyorum.

Pazar 24 Mart 2024 03:00
VİCDANIN YÜKÜ NE OLACAK?

Her şey yolunda, lüks içinde sosyetik bir hayattan bir anda aranan bir katil oluyorsun.

Pazar 17 Mart 2024 03:00