​17 ARALIK 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 17 Ara 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlıyoruz. Fedakar, empatik, ilham dolu olacağız. Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için mücadele edeceğiz.

Haftaya duygusal başlıyoruz. Fedakar, empatik, ilham dolu olacağız. Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için mücadele edeceğiz. Engeller bizleri yorabilir. Maddi anlamda haftaya şanslı giriyoruz. Hafta ortası enerjik olacağız. Spontane hareket edeceğiz. Kendi isteklerimiz ön planda olacak. Cesur ve girişimci olacağız. Kadersel güzel gelişmeler olacak. Hafta sonu huzur, keyif isteğimiz fazla olacak. Maddi güvencelerimize önem vereceğiz. Hayatımızda sürpriz gelişmeler olabilir.

22 Aralık günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Karanlığın bitimiyle aydınlık günlere geçiyoruz. Ama kış kendini iyice hissettirecek. Her şeyi kontrol etmek isteyeceğiz. Bir ay boyunca hayatımızın her alanında sağlam ve kalıcı temeller atabiliriz. Hedeflerinize bıkmadan usanmadan yürüyeceğiz. Zirveye sakin sakin yürüyeceğiz. Ayağımıza takılan taşları sabırla aşacağız. Görev ve sorumluluk bilincimiz yüksek olacak. Kariyerimiz ve gelecek hedeflerimiz için en iyi zamanlardayız. Plan ve programlarımızı doğru yaparsak, sistematik çalışırsak başarılar bizlerle olacaktır. Saygı ve toplumsal statümüz önceliğimiz olacak.

Sevgili Koçlar; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı kariyerinize, gelecek planlarınıza çevirecek. İşlerinizi ön plana alacaksınız.

Sevgili Boğalar; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı yabancılara, eğitimlere, seyahatlere, uzak akrabalara çevirecek.

Sevgili İkizler; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı alacak verecek hesaplarınıza çevirecek. Parayla ilgili konulara, okült konulara ağırlık vereceksiniz.

Sevgili Yengeçler; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı ikili ilişkilere, eşinize, ortağınıza, taşınmaya, varsa davalarınıza çevirecek.

Sevgili Aslanlar; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı işlerinize, sağlığınıza çevirecek. Yanınızda çalışanlar, kiracılarınız, amcanız, halanız, evcil hayvanlarınız ön planda olacak.

Sevgili Başaklar; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı hayattan keyif almaya, eğlenmeye çevirecek. Aşk, çocuklar, hobileriniz önceliğiniz olacak.

Sevgili Teraziler; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı ailenize, evinize, babanıza çevirecek. Aile içerisinde otoritenizi kuracaksınız.

Sevgili Akrepler; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı iletişimsel konulara, kardeşlerinize, yakınlarınıza çevirecek. Ve kendi düşüncelerinizi önemseyeceksiniz.

Sevgili Yaylar; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı kazançlarınıza, yatırımlarınıza, değerlerinize çevirecek. Yeni kazanç yolları bulabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Doğum günleriniz kutlu olsun.

Sevgili Kovalar; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı ruhsal konulara çevirecek. Rüyalarınız önemli olacak. Dinlenmek isteyeceksiniz.

Sevgili Balıklar; Güneş Oğlak bir ay boyunca odağınızı sosyalleşmeye çevirecek. Arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza, iş toplantılarınıza önem vereceksiniz.