YILIN EN ANLAMLI ÖDÜL TÖRENİ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Miray Cruises ev sahipliğinde gerçekleşen internet haber gazetesi Magazinn.com ödül töreni iki gece önce sahiplerini buldu.

Türkiye’de ilk defa bir ödül töreninin beş yıldızlı Cruise gemisinde, bu kadar prestijli bir şekilde gerçekleştiğine tanık oldum. Banu Noyan organizasyonu ile görkemli bir geceye imza atıldı. Özellikle de gecenin anlamı gerçekten çok büyüktü. Ödül gecesinin geliri TAMEV Derneğinin “Kızlar Okusun” projesine bağışlandı. Eğlence ve iyiliğin buluştuğu bu gecede TAMEV Derneği Kurucu Başkanı Nuray Marçak, ‘kızlar, kadınlar okusun ki Türkiye aydınlansın.’ diyerek destekte bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Her türlü sosyal sorumluluk projesinde her zaman yorulmadan, gücenmeden canla başla çalışan çok değerli büyüğüm Banu Noyan yine kendine hayran bıraktı beni. 


Bu ülkenin geleceği canım kızlar, var oluş sebebimiz canım kadınlar, iyi ki varsınız. Ben de bir kız bebek annesi olarak çocuklar ve kadınlar için her zaman elimden geleni fazlası ile yapmaya çalışacağım. Kızlar okusun, kızlar bilinçlensin, kendi ayakları üzerinde dimdik dursunlar. Evet tek başımıza belki eksik gibi görünsek de gerçekte hiç öyle değil, bizler dimdik durursak karşımızda kimse duramaz. Sizler de bugün kendiniz için bir iyilik yapmak isterseniz TAMEV Vakfı’nın projelerine bir göz atabilirsiniz. İnanın iyilik bulaşıcıdır, bizleri ve dünyayı sadece iyilik kurtaracak. Hiç tanımadığımız o güzel kız çocukları bir gün yardımımıza koşacaklar belkide. Bizden giden iyilik, inanıyorum ki bize mutlaka dönecek. magazinn.com ödül töreninde emeği geçen herkese, kendi adıma çok teşekkür ederim. Harika bir tören, harika bir iyilik hareketi. Hadi bu harekete senin de katılma vaktin gelmedi mi?