İSTANBUL'DA YAŞAMANIN DERDİ BÜYÜK! (2)

Hayaller şehri İstanbul'la ilgili yazacaklarımıza devam edelim. Bu konuyla ilgili yazılacak o kadar şey var ki, tekmili birden kitaplar dolar.. Dünyanın en büyük metropollerinden İstanbul'da yaşayabilmek o kadar zor ki.. İstanbul artık "taşı toprağı…

Pazar 19 Haziran 2016 00:00
İSTANBUL'DA YAŞAMANIN DERDİ BÜYÜK! (1)

Anadolu'ya gittiğinizde herkesin gerçekleştirmek istediği bir hayali vardır; İstanbul'a gidebilmek. "İstanbul'un taşı, toprağı altın"dır efsane sözcüğünden hemen hemen etkilenmeyen yoktur.

Cumartesi 18 Haziran 2016 00:00
KENDİMİZİ Mİ KANDIRIYORUZ?

Bir yıl süresince merakla beklediğimiz, iyi bir kadromuz ve de; iyi, karizmatik, umut dağıtmada hep en yukarılarda dolaşan bir futbol direktörümüz ile başarı sıralamasında kendimize yer aradığımız Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na başladık hayırlısıyla.

Çarşamba 15 Haziran 2016 00:00
İMDAT BİTSİN ARTIK BU ÇİLE...

İstanbul trafiğinin sorunlarına dün başlamıştık; gelecekteki yazılarımızda tekrar dönmek üzere bu günkü yazımızla sonlandıralım. Son yıllarda İstanbul'da yaşanan trafik keşmekeşi toplu taşımacılıkla ilgili sıkıntılara da yol açmaya başlamıştı.

Pazar 12 Haziran 2016 00:00
ÇÖZÜMSÜZLÜĞE İTİLEN İSTANBUL TRAFİĞİ!..

Yine aynı konu mu demeyin, her gün bu konuda yazılar yazılsa, tekmili birden yüzlerce kitap olur. O nedenledir ki bu konuda daha çok yazacaklarımız olacak.

Cumartesi 11 Haziran 2016 00:00
SPOR NEDİR , ZEVK Mİ, İHTİYAÇ MI? (2)

Sevgili Genel Yayın Yönetmeni'm Okan Sarıkaya'nın talebidir her hafta bir spor yazısı yazmam. Burada zaman zaman güncel spor olaylarıyla ilgili yazılar yazarken bazan da sporu anlatan bilimsel yazılar yazmaya çalışıyorum..

Perşembe 09 Haziran 2016 00:00
RAMAZAN GELDİ,HOŞ GELDİ. AMAN,KİLOLARA DİKKAT!...

İslam Alemi için onbir ayın sultanı olarak adlandırılan Kutsal Ramazan Pazartesi (yarın) başlıyor. Bu vesileyle de tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar dileriz.

Pazar 05 Haziran 2016 00:00
ELEŞTİRİ VEYA YARGISIZ İNFAZI!..

Düşünce ve düşündüklerini özgürce söyleyebilme demokrasilerin gereği. Bunu yaparken bile gerçekleri göz ardı etmemek, yargısız infaza dönüştürmemek, eleştirinin dozunu kaçırmamak, eleştirirken yapıcı olmak veya yapıcı olabileceğıne inandığın konularda eleştirmek…

Cumartesi 04 Haziran 2016 00:00