​19 KASIM 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 19 Kas 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya bağımsız duygularla başlıyoruz. Arkadaşlarımıza, grup çalışmalarına önem vereceğiz.

Haftaya bağımsız duygularla başlıyoruz. Arkadaşlarımıza, grup çalışmalarına önem vereceğiz. Ve haftanın ilk günü akşamdan itibaren duygusal olacağız. Duygularımız dalgalı deniz gibi olacak. Fedakar, empatik olacağız. Hayal gücümüz, sezgilerimiz yüksek olacak. Salı günü maddi, manevi şanslı bir gün olacak. Hafta ortası enerjik olacağız. Daha canlı olacağız. Kendi isteklerimizin peşinden gidebileceğiz. Cesur ve girişimci olabileceğiz. İçsel dengemiz yerinde olacak. İlişkiler ve para konularında şanslar yakalayabileceğimiz gibi zorlanmalarda yaşayacağız. Hafta sonu huzur, keyif isteğimiz fazla olacak. Maddi güvencelerimize önem vereceğiz. Hayatın ve anın tadını çıkartacağız. Bazı sorunlarla karşılaşabiliriz. Ani olaylar olabilir.

Bu hafta iki gezegen burç değiştiriyor. Odağımız ve mücadelemiz özgürlük için olacak.
22 Kasım günü Güneş Yay burcuna geçiyor. İnançlarımızla, umutlarımızla hareket edeceğiz. Odağımız özgürlükte olacak. Bir ay boyunca sıcak, canlı, neşeli, özgür, samimi, hoşgörülü, kalender, esnek, dışa dönük olacağız. Gezgin ve filozof olacağız. Deneyimlerimiz kendi hayat felsefimizi oluşturacak. Umutlu olacağımız gibi şükür dolu olacağız.
24 Kasım günü Mars burç değiştiriyor. Enerji, savaş gezegeni Yay burcuna geçiyor. Enerjimiz artacak. Yaşamın maceralarına ve deneyimlerine atılacağız. Yeni ufuklara açılacağız. Özgürleşmek için mücadele edeceğiz. Enerjimizi eğitimlere, seminerlere, din, felsefe konulara, hukuki konulara, spora harcayacağız. Bu konularda mücadele edeceğiz. Ne pahasına olursa olsun doğrudan yana hareket edeceğiz.

Sevgili Koçlar; Güneş ve Mars Yay, enerjinizi arttıracak. Odağınız hayat amacınızda olacak. Enerjiniz ve coşkunuz artacak. İnançlarınız için mücadele edeceksiniz. Eğitim, seyahatler, yabancılar, hukuki konular, dini ve felsefik konular, spor, seyahatler ön planda olacak.

Sevgili Boğalar; Güneş ve Mars Yay, enerjinizi finansal konulara yönlendirecek. Odağınız parada ve cinsellikte olacak. Alacak verecek hesaplarınız, miras, vergi, kredilerle mücadele edeceksiniz. Okült konularla ilgileneceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili İkizler; Güneş ve Mars Yay enerjinizi ikili ilişkilere yönlendirecek. Evlilik, eş, ortaklıklar, taşınma gibi konularda mücadeleniz artacak. Hayatınıza yeni bir ortak girebilir. Bekarlar evlilik kararı alabilirler. Yalnız olmak istemeyeceğiniz bir dönem. Yabancılarla tartışmalardan uzak durun.

Sevgili Yengeçler; Güneş ve Mars Yay enerjinizi iş ve sağlık konularına yönlendirmenizi sağlayacak. Yanınızda çalışanlarla, kiracılarınızla, evcil hayvanlarınızla mücadeleniz artacak. Sağlığınıza dikkat edin. Sakarlıklara, kazalara açık olacaksınız.

Sevgili Aslanlar; Güneş ve Mars Yay, odağınızı ve enerjinizi aşka, partnerinize, çocuklara, hayattan keyif almaya, hobilerinize, spora yönlendirecek. Yaratıcı işler yapabilirsiniz. Borsa gibi yatırım konularıyla ilgileneceksiniz.

Sevgili Başaklar; Güneş ve Mars Yay, odağınızı ve enerjinizi aile, ev, yuva, emlak, toprak, babanızla ilgili konulara çevirecek. Enerjinizi ailenize yönlendirecek. Aile içi tartışmalara ve de ev kazalarına dikkat edin.

Sevgili Teraziler; Güneş ve Mars Yay odağınızı ve enerjinizi kardeşlerinize, yakın çevrenize, iletişimsel konulara, annenizin iş ve sağlık konularına yönlendirecek. Yakınlarınızla konuşurken, trafikte sakin olun.

Sevgili Akrepler; Güneş ve Mars Yay, odağınızı ve enerjinizi paranıza, değerlerinize, sahip olduklarınıza yönlendirecek. Yatırımlarınız için mücadele edeceksiniz.

Sevgili Yaylar; Güneş ve Mars burcunuza geçiyor. Doğum günleriniz kutlu olsun. Parlamaya başlıyorsunuz. Enerjiniz artıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Hayatınızın her alanında kendi isteklerinize göre hareket edeceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; Güneş ve Mars Yay, kontrolünüz dışında hareket edecekler. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Eşinizin varsa ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Yalnız kalmak, ruhsal çalışmalar yapmak isteyeceksiniz.

Sevgili Kovalar; Güneş ve Mars Yay, odağınızı ve enerjinizi sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza, hayallerinize yönlendirecek. Davetlerin aranılan insanları olacaksınız.

Sevgili Balıklar; Güneş ve Mars Yay, odağınızı ve enerjinizi kariyerinize, gelecek planlarınıza, toplumsal statünüze, annenize yönlendirecek. Toplumsal alanda ateşli bir şekilde inandıklarınızı savunurken kendinizi bulabilirsiniz, dikkatli olun.