"VELHASIL KELAM"

Ağustos ayının sonlarına geldiğimiz bugünlerde hepimizde ufak bir bayram telaşı başladı.

Pazar 19 Ağustos 2018 02:20
DOĞUKAN MANÇO FEAT EMRE ALTUĞ

Son zamanlarda yeniden düzenlediği şarkılar ile isminden fazlaca söz ettiren DJ ve Prodüktör Doğukan Manço'dan fırından taptaze sıcacık yeni bir proje.

Pazar 12 Ağustos 2018 02:20
MİLYONFEST DALAMAN GÜNLÜĞÜ

Her zaman başarının sırrını konuşuruz ya, hakikaten ekip çok önemli. Milyonfest Dalaman'da Umut Kuzey ve ekibinin profesyonelliğine bir de Elif Çokgezen'in yeniliklere açık ekibi eklenince kadro tamamlanmış.

Pazar 05 Ağustos 2018 00:00
DALAMAN'DA YILDIZ YAĞMURU

Mevsim normallerinin tamamıyla şaştığı ve İstanbul'da seller sular giderken ben yine Ege'nin en güzel koyları ve köylerinde ışıl ışıl günlük güneşlik havalarda her gün yeni bir yer geziyorum.

Pazar 29 Temmuz 2018 02:05
SENİNLE BAŞIM DERTTE

Yaz bütün güzelliği ile devam ediyor, açık hava konserleri, müzik festivalleri, müzikal projeleri ve yeni albümler ile her geçen gün yeni bir heyecan ile güne başlıyoruz. Ege dolaylarında yazın en güzel vakitlerini geçirmeye devam ederken iki gün önce Fethiye'nin kuşkusuz en güzel koylarından olan Küçük Boncuklu Koyu'nda ki Help Beach'te, Türk müziğine kattığı yüzlerce unutulmaz bestenin sahibi, Türkiye'nin en değerli usta sanatçılarının başında gelen Selami Şahin ve hem kalbi hem de kendi güzel eşi Didem Şahin ile birlikteydim. Biliyorsunuz ki dün Maçka KüçükÇiftlik Park'ta Bir 'Selami Şahin Müzikali Seninle Başım Dertte' izleyici ile buluştu. Selami ağabey ile müzikal üzerine biraz sohbet etme imkanı buldum.

Pazar 22 Temmuz 2018 02:10
YAZ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

Mutlu ve bol güneşli bir pazar gününden herkese merhaba. Bu tarihin benim için ayrı bir önemi var.

Pazar 08 Temmuz 2018 02:05
KİLYOS'TAN YÜKSELEN REGGAE SOUNDLARI

Güneşli kıpır kıpır bir pazar ile birlikteyiz, okullar kapandı, seçim süreci sonuçlandı, üniversiteye giriş sınavlarını da atlattığımıza göre artık yazın geri kalanının tadını çıkarabiliriz. Ben açılışımı Kuleli Beach Clup Fethiye'de yaptım. Kuşkusuz ki Fethiye'nin en özel koyunda bulunan bu plajda deniz, güneş ve kumun keyfini çıkarmak bir başka.

Pazar 01 Temmuz 2018 02:10
25. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, 2018 yılında 25. yaşını kutluyor.

Pazar 24 Haziran 2018 02:05