ZOR OYUNU HER YERDE HER ZAMAN BOZAR MI?

Bugün Türkiye dışından ama hiç mi hiç yabancısı olmadığımız bir oyuna dikkatinizi çekmek istiyorum..

Cuma 17 Mayıs 2024 03:00
AYNI OYUN

Sen misin İsrail'le kapışan, Netenyahu'nun dünyada ismini vererek öfke kustuğu lider var mı senden başka.. Yok.. Gör bak neler yaparız..

Çarşamba 15 Mayıs 2024 03:00
DERDİMİZ ADALET..

Adalet Allah'ın Adil sıfatının tecellisi.. O nedenle tanrısal olanla ilişkilendirerek 'İlahi Adalet', 'Mahkeme-i kübra..' tabirlerini kullanıyoruz.

Salı 14 Mayıs 2024 03:00
İSMAİL HENİYE'YE

Yüreğimiz Gazze halkı için can çekişen çocuklar, insancılar için çarpıyor, Kahire'deki müzakerelerden ölümleri durduracak bir karar çıkıp çıkmayacağı sorusu zorluyor beynimizi.. Ve en acısı; farkındayız, biliyoruz İsrail'in Filistin'i ezmeden durmayacağını..

Cumartesi 11 Mayıs 2024 03:00
GAZZE KARŞISINDA BİZİM ÜNİVERSİTELERİ DÜŞÜNDÜĞÜ

Dünyanın önde gelen saygın üniversitelerinin hemen tamamına yakının kampüslerinde öğrencilerin gece- gündüz demeden devam eden 'Gazze Protestoları'nı izliyoruz. Kiminde polisin orantısız şiddetine rağmen, kiminde siyasetin 'yaptığınız terördür; sonuçlarına katlanırsınız' tehdidine inat geri adım atmıyor gençler. Üstüne üstlük bazı okullarda akademisyenler de yalnız bırakmıyor öğrencileri..

Cuma 10 Mayıs 2024 03:00
ÖZEL BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ ÜZERİNE

CHP kadrolarının, hatta kadrolar bir yana CHP tabanının Özgür Özel'e ufak ufak ters bakmaya başladığı Tayyip Erdoğan görüşmesinin ardından Özel'in Devlet Bahçeli'yle bir araya geleceği açıklandığında homurdanmaların artacağını düşünmek için kahin olmaya gerek yoktu.; öyle de oldu..

Perşembe 09 Mayıs 2024 03:00
LEVLAKE (O BUGÜN DOĞDU)

O bugün doğdu! Sevgililer sevgilisi, aşıklar aşıkı, Allah'ın 'levlake levlak lemahalaktul eflak..' (= sen olmasaydın.. alemleri yaratmazdım..) hitabıyla karşıladığı Hz. Muhammed.

Cumartesi 20 Nisan 2024 00:00
SAKARYA'DAN DUMLUPINAR'A..

İki bin yıllık Türk tarihi boyunca Türk ordusu hiçbir savaşta geri çekilmedi. Yenilmedi değil, yenildi ama yenilmenin eşiğine geldiğinde emir-kumanda zincirini kopardı, ricat etti.. Yani dağıldı.

Salı 30 Ağustos 2022 02:30