​26 KASIM 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 26 Kas 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz. Hem zihinsel hem fiziksel hızlı olacağız. İletişim trafiğimiz yoğun olacak.

Haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz. Hem zihinsel hem fiziksel hızlı olacağız. İletişim trafiğimiz yoğun olacak. Kısa vadeli projelerimiz, kısa seyahatler, yakınlarımız ön planda olacak. Kendi düşüncelerimize önem vereceğiz. Ve haftanın ilk günü İkizler burcunda dolunay meydana gelecek. Hafta ortası duygusal olacağız. Duygusal olarak maddi manevi güvenceye önem vereceğiz.  Kendi kabuğumuzda olmak bizleri güvende hissettirecek. Aile, yuva, memleket meseleleri ön planda olacak. Hafta sonunu eğlenerek geçireceğiz. Beğenilme ve takdir alma isteğimiz fazlaca olacak. Aşk, sanat, çocuklar, hobilerimiz, yaratıcı işler, hayattan keyif almak ön planda olacak.

27 Kasım günü İkizler burcunda dolunay oluyor. Dolunaylar streslidir. Önemli farkındalıklar, yüzleşmeler yaşatır. Düşüncelerimizle, inançlarımız karşı karşıya gelecek. Duygularımızı mantığa oturtmaya çalışacağız. Aklımızı kullanabiliyor muyuz, göreceğiz. Araştırmalar yapacağız. Kısa vadeli projelerimiz ön planda olacak. Aklımız aydınlık yola hizmet etmesi için önemli yüzleşmeler yaşayacağız.
Anlaşmalara, konuşmalara dikkat etmeliyiz. Araba kullanırken de dikkatli olmalıyız. Toprak ve emlakla ilgili işlerimizde de dikkatli olmalıyız.
1 Aralık Çarşamba günü iletişim gezegeni Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Düşüncelerimizde melankoli ve endişeler olacak. Zihnimiz karamsar ve kontrolcü düşünceler içerisinde olacak. Her şeyi mantıklı, sistematik, stratejik düşüneceğiz. Ciddi konuşmalar yapacağız. Aklımız gelecekte olacak. Öğüt vermeyi abartabiliriz. Sıkıcı konuşmalar yapabiliriz.

Sevgili Koçlar; İkizler dolunayı kendi düşüncelerinize ağırlık vermeniz gerektiğini vurguluyor. Kısa vadeli projelerinizle ilgileneceksiniz. Merkür Oğlak, kariyer ve gelecek planlarınızı ciddiye almanızı öğütlüyor.

Sevgili Boğalar; İkizler dolunayı parasal konulara vurgu yapıyor. Kısa vadeli yatırımlarınıza önem vereceksiniz. Merkür Oğlak yabancılar, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, eğitim, seyahatler, hukuki konularda ciddi olmanızı ve sorumluluk alarak ilerlemenizi sağlayacak.

Sevgili İkizler; Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinizle yüzleşmeler yaşayacaksınız. Kendi isteklerinizi ne kadar önemsiyorsunuz göreceksiniz. Merkür Oğlak, ortaklaşa paralar, eşinizin parası, gizem, sağlık, cinsellik konularını ciddiyetle ele almanızı sağlayacak.

Sevgili Yengeçler; İkizler dolunayı içinize çekilmenizi sağlayacak. Eşinizin iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak. Arkanızdan konuşulanları duyacaksınız. Merkür Oğlak ikili ilişkilerinizde sorumluluklarınızı hatırlatacak. Ortaklıklar ve eş ön planda olacak.

Sevgili Aslanlar; İkizler dolunayı işten kazançlarınız, sosyal çevreniz, arkadaşlar, annenizin parasıyla ilgili konulara vurgu yapacak. Merkür Oğlak, iş, hizmet, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili sorumluluklarınıza vurgu yapacak.

Sevgili Başaklar; İkizler dolunayı kariyerinizle, statünüzle ilgili farkındalıklar kazandıracak. Gelecek planlarınızda kendi düşüncelerinizi önemsetecek. Merkür Oğlak sizlere aşk, diyorlar. Aşkı ve hayattan keyif almayı ciddiye almanızı söylüyor.

Sevgili Teraziler; İkizler dolunayı yabancılarla ilgili işlerinizi, inanç ve hukuki konularında yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşatacak. Merkür Oğlak ev, aile, yuva, babanız, köklerinizle ilgili konuları gündeminize getirecek.

Sevgili Akrepler; İkizler dolunayı ödemeleriniz, eşinizin parası, gizemli konular, sağlıkla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Merkür Oğlak iletişim konuları, kısa vadeli projeleriniz, seyahatlerle ilgili konuları ciddiye almanızı sağlayacak.

Sevgili Yaylar; İkizler dolunayı karşıt burcunuzda oluyor. Siz ve diğer kişiler arasında denge kuracaksınız. Eşiniz veya ortağınızla ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız. Merkür Oğlak para konularına, yatırımlarınıza vurgu yapacak.

Sevgili Oğlaklar; İkizler dolunayı iş, hizmet, sağlık konularında farkındalık yaşatacak. Merkür burcunuza geçiyor. Aklınız kendinizle ilgili konularda olacak. Kendinizin kişisel bakımlarıyla ilgileneceksiniz.

Sevgili Kovalar; İkizler dolunayı aşk, keyif, eğlence ve çocuklarınızla ilgili konularda farkındalıklar yaşatacak. Merkür Oğlak sizleri dinlendirecektir. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Eşinizin iş ve sağlık konularında gelişmeler olacaktır.

Sevgili Balıklar; İkizler dolunayı ev, aile, babanızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Merkür Oğlak arkadaşlar, sosyallik, işten kazançlarınızı keyifle ve de ciddiyetle ele almanızı sağlayacak.