SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Türkiye'de haber kuşağına kuşkusuz yön veren isimlerden biri olan Reha Muhtar'a öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

 Bu hayatta sağlık, her şeyden daha önemli bir kere daha görmüş olduk. Ama gördüklerimiz bununla sınırlı değil. Birçok insanın farklı yanlarını ve yüzlerini görmüş olduk. Geçtiğimiz sene Reha bey kızına, psikolojik ve fiziki şiddet uyguluyor diye ses kayıtları sosyal medyaya düştüğünde hemen koşup Reha Muhtar’ı sarıp sarmalayan Seren Serengil beni çok büyük hayrete düşürdü. İkinci babam demedi mi? Her pazar Poyraz ile birlikte aktiviteler yapılmadı mı? Eeee ne oldu da şimdi ‘alkol problemi var’a geldi konu. 

Aynı safta yer alanlar hangi ara karşı taraf oldular ben bu hızı gerçekten takip edemiyorum. Bir de konuyla alakası olmayan Nilüfer naifliği var tabi ki. Türkiye’de gerçek bir sanatçı olma ayrıcalığını bir kere daha hepimize gösterdi. Gelin görün ki ben hala önceki konular daha kapanmamışken ve adam yoğun bakımda uyutuluyorken bu karmaşanın hiç doğru olmadığını düşünüyorum. Kim ne derse desin Ayşe Nazlı ve Poyraz kardeştir ve Poyraz vekaletinin olduğu evde kalmaktadır. 

Annesi ile ilgili problemler beni ilgilendirmez fakat keşke Ayşe Nazlı yerine annesi Deniz hanım koşup gidebilseymiş oğlunun yanına. Ahh belli ki uzun bir süre bu konuyu konuşacağız. Umarım Reha bey bir an önce sağlığına kavuşur ve çocuklarını düştükleri bu magazin furyasından bir an önce kurtarır.