HAFTANIN BURÇ YORUMLARI

Dilek AYGEN 04 Ağu 2024

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları

Merhaba, haftaya yeniayın etkisiyle başlıyoruz. Her başlattığımız şey güçlü olacak ve eğlenceli olacak. Salı gününden itibaren hayatımıza düzen getireceğiz. İşlerimizle ilgileneceğiz. Endişeli bir ruh hali içerisinde olacağız. Hafta sonu da hayatımızda denge yaratmaya çalışacağız. İlişkiler ön planda olacak. Adalet ve hak hukuk konuları zamanımızı meşgul edecek.

Aşk ve ilişkiler gezegeni pazartesi günü Başak burcuna geçiyor. İlişkilerimizde, aşkta mükemmeliyetçiliğimiz artacak. Sevgimizi hizmet ederek göstereceğiz. Her şeyde sadeliği tercih edeceğiz. Karşımızdakilerin daha iyi olmaları için eleştirel olabiliriz.
Çalışmaktan, ustalaşmaktan, somut bir şekilde herkese yararlı olmaktan keyif alacağız. Sağlığımıza, hijyenimize, düzene, verimli olmaya özen göstereceğiz.
Sevgili Koçlar; Venüs iş hayatınıza, sağlığınıza özen göstermenizi sağlayacak. İşinizin hakkını verip emeğinizin karşılığını alacaksınız.
Sevgili Boğalar; Venüs partnerinize, çocuklarınıza, hobilerinize vakit ayırmanızı istiyor. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Yalnız olan Boğalara yeni bir aşk gelebilir.
Sevgili İkizler; Venüs evinizi güzelleştirmenizi sağlayacak. Aile içi ilişkileriniz iyi olacak.
Sevgili Yengeçler; Venüs yakın çevre, akrabalar, kardeşlerinizle iletişiminizi arttıracak.
Sevgili Aslanlar; Venüs para konularında şanslı olduğunuzu gösteriyor.
Sevgili Başaklar; Venüs burcunuza geçiyor. Kendinizle ilgileneceksiniz. Aşkla ilgili güzel gelişmelerde olacak.
Sevgili Teraziler; Yöneticiniz Venüs sizleri ruhsal anlamda rahatlatacaktır.
Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Yalnız kalıp kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.
Sevgili Akrepler; Venüs kariyerinizden kazançlarınızı arttıracaktır. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz.
Sevgili Yaylar; Venüs kariyer ve iş konularında şanslı olacaksınız. Zam ve terfi alabilirsiniz. Annenizle ve eşinizin ailesiyle keyifli zamanlar geçireceksiniz.
Sevgili Oğlaklar; Venüs seyahatlerden, eğitimlerden, eşinizin kardeşleriyle olmaktan, dış ortamlarda olmaktan keyif almanızı sağlayacak.
Sevgili Kova; Venüs sizlere ödemelerinizde, parasal konularda şanslı bir dönemde olduğunuzu söylüyor.
Sevgili Balıklar; Venüs ikili ilişkilerde, eşinizle ilişkilerinizde güzellikler olacak.
Yaptığınız işlerden güzel kazançlar elde edebilirsiniz.