Magazin Kaynak: Mazlum AYDIN 08.05.2024 17:00

Yılın en iyileri ödüllendirildi

Bu yıl dördüncüsü yapılan yılın en iyilerinin ödüllendirildiği Uluslararası Zirve Ödülleri önceki akşam Cahide Palazzo'da gerçekleştirildi.Uraw Kozmetik sponsorluğunda Saba Tümer, Ivana Sert ve Tayyar Işıksaçan'ın sunumuyla gerçekleşen törene iş, sanat ve sosyal medya dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gecenin açılışını Belarus'un ünlü sanatçısı Olga Napoli yaparken ünlü şarkıcı Derya Uluğ'un harika performansı göz doldurdu.
Yılın en iyileri ödüllendirildi

Türkiye’nin en prestijli ödül töreni olarak bilinen Uluslararası Zirve Ödülleri’nde Sinema, Televizyon, Spor, İş ve Sanat kategorilerindeki en iyiler halkın ve jürinin ortak oyları ile belirlendi. Merakla beklenen en iyi erkek oyuncu ödülünü Şafak Sezer ve En iyi kadın oyuncu ödülünü Bestemsu Özdemir alırken en iyi film ödülü ise Kolpaçino 4 4’lüğün oldu. Serhat Dizisindeki performanslarıyla Nefise Karatay, Yılın Zirvedeki Dijital Dizi Kadın Oyuncusu seçilirken Tamer Karadağlı ise Yılın Zirvedeki Dijital Dizi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

İş dünyasında Yılın Zirvedeki Hayırsever İş Kadını unvanını Türkan Şerbetçi alırken, en iyi kozmetik markası ödülünü ise Uraw Kozmetik kazandı. Uraw Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu'nun ödülü çalışanlarına adaması büyük takdir topladı. En iyi uzman Psikolog dalında ödülünü alan Esra Ezmeci’nin konuşması alkış alırken Kadın Fantazi Müzik Sanatçısıödülüne layık görülen Petek Dinçöz’ün ise güzelliği dikkat çekti.