Güncel - Yaşam Kaynak: Serpil PORTAKAL 09.04.2024 10:13

Süleyman Özışık ile Süleyman Soylu arasındaki bilinmeyen olay!

​Gazeteci Mehmet Özışık, geçen sene kanserden vefat eden kardeşi Süleyman Özışık ile İçişleri eski bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan bir olayı anlattı.
Süleyman Özışık ile Süleyman Soylu arasındaki bilinmeyen olay!

Sedat Peker’in ifşa videoları çektiği süreçte, dönemin bakanı Süleyman Soylu’nun bir televizyon kanalında “Özışık kardeşler vatan hainidir” demesiyle birlikte patlak veren kriz bir insanlık ayıbına dönüştü.

Gazeteci Süleyman Özışık, bu hedef göstermenin sonunca kahrından kanser olup hayatını kaybederken; hastanede tedavi gördüğü süreçte ise bakın nasıl bir vicdansızlıkla karşılaşmış.

Süleyman Soylu’nun babasının tedavi gördüğü hastanede yatan Süleyman Özışık, geçmiş olsun niyetiyle ziyarete gitmek istermiş ve Süleyman Soylu kendisini görmesine rağmen kafasını çevirip tanımamazlıktan gelmiş.

Bu olayı aylar sonra anlatan Gazeteci Mehmet Özışık ise isyan ederek; “Kardeşim onlara destek vermek için yüzler kişiyle davalık oldu. Diyarbakır’da verdiği konferansta Süleyman Soylu’yu PKK’lılara karşı savunuyordu. Tabiki bu kötülüğü görmemiz normal. Hiç bir iyilik cezasız kalmaz” şeklinde konuştu.

İşte Mehmet Özışık’ın o sözleri…