Kültür Sanat Kaynak: Musa ALİOĞLU 08.05.2024 16:34

Hafızalardan silinmeyecek bir akşam yaşattı

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran usta sanatçı Levent Yüksel, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'de unutulmaz bir akşama imza attı. KerkiSolfej Organizasyon'un gerçekleştirdiği konserde İstanbullularla buluşan sanatçının senfonik konserinin biletleri haftalar öncesinden tükendi.
Hafızalardan silinmeyecek bir akşam yaşattı

Müzik kariyerinin 30. yılına özel senfonik konserle sevenlerinin karşısına çıkan Levent Yüksel, 90’lardan günümüze özel repertuvarıyla coşkuyu ikiye katladı. Saatler öncesinde AKM önünde uzun kuyruklar oluşturan sevenleri konser boyunca sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Enerjisi ve muhteşem performansıyla kendisini dinlemeye gelen binlerce sevenine unutulmaz bir akşam yaşatan Yüksel, gönüllere bir kez daha taht kurdu. 124 kişilik devasa bir ekiple harika bir ambiyansta şarkılarını söyleyen Levent Yüksel’e ‘Yeniden Başla’ ve ‘Tuana’ şarkılarında Beşiktaş Çocuk Korosu eşlik etti.


Senfonik Konserler Farklı İllerde Devam Edecek


Yoğun talep gören konseri üzerine sanatçı, 27 Haziran’da yeniden AKM’de konser verecek. Yaz boyunca farklı illerde senfonik konser vermeye hazırlanan Yüksel; 11 Mayıs Ankara CSO, 25 Mayıs Antalya Aspendos, 21 Haziran İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.