Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 12.05.2024 07:00 Güncelleme: 11.05.2024 09:58

Annelere enerji takviyesi yapacak mobil aksesuarlar

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, bu Anneler Günü'nde alışılmış seçenekleri bir kenara bırakıp annenize teknolojinin konforunu hediye etmeyi vadediyor. Günlük hayatın en büyük konularından biri olan şarj problemini ortadan kaldıran Mcdodo'nun çok fonksiyonlu şarj standları ve powerbank'leriyle, annenize vakitten ve enerjiden kazandırabilirsiniz. Ayrıca LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürün de indirimli olarak, teknolojik anneleri bekliyor!
Annelere enerji takviyesi  yapacak mobil aksesuarlar

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, bu Anneler Günü’nde de anneleri mutlu ediyor. Her yaştan insanın teknolojik aletlere ihtiyacı olduğu mottosuyla hareket eden Mcdodo, çok özel bir Anneler Günü kampanyasıyla teknoloji meraklılarına favori ürünlerde indirim fırsatı sunuyor.

 

Anneler Günü özel indirimi

 

Başta en yeni ve popüler ürünlerden olan çok fonksiyonlu kablosuz şarj standı ve dijital göstergeli powerbank’ler olmak üzere USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürün; mayıs ayı boyunca mcdodo.com.tr’de Anneler Günü’ne özel net %15 indirimli sunulacak. Tüm dünyada kalitesi kanıtlanmış 450’nin üzerinde aksesuar seçeneği, teknolojik anneleri mutlu edecek!

 

En trend hediye seçenekleri Mcdodo’da

 

Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo, ürünlerini dünyanın birçok noktasından yeni insanlara ulaştırmaya devam ediyor. Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, dijital göstergeli powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.

 

Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra D&R, NJoy Store, Soylu AVM mağazalarında; ayrıca N11, Hepsiburada ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.