Magazin Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 24.04.2024 11:25

Zeynep Bastık 23 Nisan'ı Çocuklarla Sahnede Kutladı

İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanını Üsküdar'da Zeynep Bastık'ın sahne aldığı dev konserde kutladı. Zeynep Bastık'ın şarkılarıyla bayram coşkusunu kutlayan 7'de 70'e on binlerce İstanbullu müzik şöleni yaşadı.
Zeynep Bastık 23 Nisan'ı Çocuklarla Sahnede Kutladı

Zeynep Bastık, şarkıları ve sahne performansıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu unutulmaz kıldı. Tüm İstanbul’un buluştuğu ve kutlamaların adresi olan Üsküdar’da kurulan dev sahneye çıkan ünlü yıldızın şarkılarına, ışık gösterileri eşlik etti.

Zeynep Bastık, şarkılarıyla bayram sevincini İstanbul’la paylaştı. Hem çocukların hem büyüklerin eğlendiği konseri izlemeye gelenler ellerinde bayraklarla katıldıkları gecede renkli görüntüler oluşturdu. Zeynep Bastık ‘Felaket’ şarkısını konseri izlemeye gelen minik hayranlarını sahneye alarak, onlarla birlikte söyledi. Ellerinde bayraklarla ünlü yıldıza eşlik eden çocuklar sahnede olmanın tadını çıkardı.

‘Lan’ şarkısını İstanbul’da ilk kez söyledi

Zeynep Bastık, gecede yaptığı konuşmada “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bugün sizlerin huzurunda olduğum için gurur duyuyorum” dedi. Bastık, haftalardır liste başı olan ve global arenada da büyük başarı kazanan ‘Lan’ şarkısını İstanbul’da ilk kez canlı olarak seslendirdi. Zeynep Bastık yoğun istek üzerine şarkıyı binlerce seyircisinin eşlik etmesiyle birlikte ikinci defa söyledi. Ünlü sanatçı sahnede giydiği siyah smokinden esinlenilerek tasarlanan stiliyle de dikkati çekti.