Tiyatro 03.11.2023 04:58 Güncelleme: 02.11.2023 19:28

Yepyeni bir interaktif gösteri: KADIN HİKÂYELERİ

Almula Merter Churm'ün kurucusu olduğu Yüksek Ökçeler Ses Oyuncuları grubu, ilk gösterileri "Kadın Hikâyeleri" ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İnteraktif oyun, 16 Kasım'da İstanbul'da perde açacak ve hemen ardından Türkiye turnesine çıkacak!
Yepyeni bir interaktif gösteri: KADIN HİKÂYELERİ

Oyuncu, yazar ve sunucu Almula Merter Churm tarafından kurulan Yüksek Ökçeler Ses Oyuncuları ‘perde’ diyor! Hikayeleri Elif Bengü Bozdemir'in yazdığı, müzik direktörlüğünü Teymuralp Merter'in yaptığı oyunun ana kadrosunda Churm’ün yanı sıra Yeşim Gül, Şebnem Özinal, Seren Fosforoğlu ve Arzu Yanardağ’ın yer aldığı ekip, ilk gösterileri “Kadın Hikâyeleri” ile 16 Kasım’da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. Mutluluk, başarı, gözyaşı, aşk, evlilik, aldatma, neşe, acı; hayata dair her şeyin yer aldığı bu hikâyeler, 7’den 70’e herkesin kalplerine dokunacak.

SÜRPRİZ KONUKLAR, SÜRPRİZ HİKÂYELER

Yüksek Ökçeler Ses Oyuncuları, ilk temsilin ardından “Kadın Hikâyeleri” ile turneye çıkıp Türkiye’yi dolaşacak. Her temsilde farklı bir konuk oyuncu, kendi hikâyesiyle gösteriye dahil olacak. Sürprizlerin hiç bitmeyeceği interaktif oyunda ayrıca seyirciler de sahnenin bir parçası olacak. Turne tarihleri, oyuncuların sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.