Teknoloji Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 25.03.2024 14:16

Yenilikçi Teknolojisi ile Yaz Temizliği En Keyiflisi

Mevsimler değişiyor, yaklaşan baharın coşkusu evlerimizi de hareketlendiriyor. Temizliği oldukça pratik ve keyifli bir aktiviteye dönüştüren Tineco, tüm evlerde yerini almaya hazırlanıyor. Tineco, IFLOOR 3, FLOOR ONE S3 ve PWRHERO11 modelleriyle kış aylarının tozunu ve kirini attırarak, baharın enerjisini evlere taşıyor.
Yenilikçi Teknolojisi ile  Yaz Temizliği En Keyiflisi

Baharın gelmesiyle birlikte evlerimizi yenileme heyecanı başlıyor. Temizliğin verdiği enerji dolu hissin yanı sıra bu sıkıcı ve yorucu süreç bazen zorlayıcı olabiliyor. Bahar temizliği denilince ilk akla gelen elektrik süpürgelerini çıkarıp evi dip köşe temizlemek ve bir paspas ile tüm sert zeminleri parlatmaktan geçiyor. 

 

Tineco, üstün teknolojisi ve kullanım kolaylığı ile bahar temizliğini bir keyfe dönüştürürken, zamanı hızlı ve verimli kullanmaya olanak tanıyan özellikleriyle baharın tazeliğini doyasıya yaşatıyor.

 

 

IFLOOR3 ile Kirin İki Yüzüne Birden Karşı Koy! 

 

Tineco IFLOOR 3, ıslak ve kuru kirleri tek bir seferde temizleyerek temizliğin zamanını kısaltıyor. Yüksek emiş gücü tozları ve kirleri kolayca temizlerken, fayans, vinil, sızdırmaz ahşap zemin, laminat, muşamba, mermer gibi özenle temizlenmesi gereken zeminlerde de mükemmel emiş gücüyle etkili bir temizlik sağlıyor.   

 

Ultra sessiz çalışmasıyla evde kimseyi rahatsız etmeyen IFLOOR 3, hafif ve kablosuz gövdesi ile özgürce hareket etmenize yardımcı oluyor.  Aynı zamanda siz evi temizlerken o da kendini temizliyor. Kendini temizleme özelliği ile içerisinde biriken kir ve atıkları otomatik olarak boşaltıyor. Bu özellik, zaman tasarrufu sağlarken enerji tasarrufuna da katkıda bulunuyor.

 

3’ü 1 Arada Temizlik: FLOOR ONE S3

 

Tineco’nun yapay zeka ile güçlendirilmiş modeli FLOOR ONE S3, tüm ev işlerini birleştiriyor. Tineco’nun yenilikçi akıllı sensörü iLoop™, kirleri algılayarak doğru emiş gücünü ve su akışı otomatik ayarlıyor. Tüm bilgileri kullanıcısı ile paylaşan LED ekran da temizliğin durumunu, performansı, pil seviyesini ve çok daha fazlasına kolaylıkla ulaşmanıza yardımcı olurken yardımcı arayüzü ile bakım hatırlatıcıları ve bildirimleri ile akıllı bir temizlik deneyimi sunuyor. 

 

FLOOR ONE S3 güçlü fırça silindiri ile zorlu ve inatçı kirleri geleneksel paspaslardan çok daha iyi temizlerken emiş gücünü ve su akışını otomatik olarak ayarlıyor. Tek düğme ile baştan aşağıya kendini temizleyen FLOOR ONE S3, ellerinizi ve evinizi kirden uzak tutuyor. 

 

Aynı zamanda güçlü piliyle uzun süren temizliklere destek olan FLOOR ONE S3, akıllı sensörü sayesinde de kirleri temizlemek için ne kadar güç gerektiğini hesaplayarak pil gücünü boşa harcamıyor. 

 

MediaMarkt’a Özel Harika Bir Bahar Kampanyası 

 

Tineco bahar coşkusunu doruklara çıkaracak indirimlerle de evleri canlandırıyor. Tineco FLOOR ONE S3, MediaMarkt’a özel 2000 TL indirimle ay sonuna kadar 13.999 TL’ye tüketiciyle buluşuyor. 

 

 

PWRHERO11 ile Üst Düzey Temizlik Deneyimi 

 

Tineco PWRHERO11, olağanüstü performansıyla ev temizliğini yeniden tanımlarken kullanıcılarına üst düzey bir temizlik deneyimi sunuyor. Günümüzün modern yaşam tarzıyla ön plana çıkan insan odaklı teknolojileri kullanıcıları ile buluşturan Tineco, PWRHERO11 modeliyle de kullanım kolaylığı ve güçlü yapısıyla ön plana çıkıyor. 

 

Gelişmiş pil teknolojisi ve ekstra büyük çöp kovası, kesintisiz bir temizlik sağlarken zahmetsiz bir temizliğe yardımcı oluyor. PWRHERO11'in fırçasız 450 W motoru için çok fazla kir sorun olmaktan çıkıyor. %20 artırılmış emiş gücüyle standart bir elektrikli süpürgeden 5 kat daha fazla gücü ile temizliği kolaylaştırıyor. 

 

Kire ve bölgeye göre temizliğinizi özelleştirebilen PWRHERO11, az kir ve toz için hassas temizlik ayarı sunarken, günlük ve rutin temizlik işleriniz için günlük temiz ayarını öneriyor. Büyük temizlik günleri için ise maksimum güç ayarı en iyi çözümü sunuyor. 

 

PWRHERO11, büyük boyutlu toz haznesi sayesinde daha geniş alanları temizlemenize imkan sunarken uzayan temizlik sürelerine de destek oluyor. Ayrıca içine hapsettiği tüm kir parçacıklarının %99,97'si elektrikli süpürgede kalıyor. Bu sayede tüm alerjenlerden ve kirlerden arınmış temiz bir hava size kalıyor.

 

Çok fonksiyonlu fırçaları ile hem yüzeysel hem de derinlere yerleşmiş kirleri kolayca temizlerken, LED ışıkları sayesinde de karanlıklarda kalan kirleri kolaylıkla yakalıyor. Özel başlıkları ile el tipi süpürge moduna geçen PWRHERO11, mobilyaları, merdivenleri, araba içini ve çok daha fazlasını kolaylıkla süpürmenize yardımcı oluyor.