Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.07.2024 16:00 Güncelleme: 26.07.2024 16:24

TÜFAD Kayseri Şube Başkanı Yıldız'dan Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız ve yönetimini başkanlık toplantı salonunda ağırladı.
TÜFAD Kayseri Şube Başkanı Yıldız'dan Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yıldız ve yönetimini başkanlık toplantı salonunda konuk etti.

Ziyarette Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Büyükkılıç’a, Kayseri’deki spora ve sporcuya vermiş olduğu destekler ve hizmetler dolayısıyla teşekkürlerini ilererek, plaket takdim etti.

Ziyaretten ve takdim edilmiş olan plaketten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, Avrupa Spor Şehri ünvanını elde eden, spor ve sporcunun dostu Kayseri’de, sporun ve birliğin, beraberliğin bereketini yaşadıklarını dile getirerek, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve spora vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.