Dünya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 23.08.2024 11:00 Güncelleme: 21.08.2024 13:06

Trump'ın eski yardımcısı Kamala Harris'i destekliyor

Demokratlar Chikago'daki ulusal kongrede, Cumhuriyetçi aday Trump'ın karakterini ilk elden anlatması için Donald Trump'ın eski basın sekreteri Stephanie Grisham'ı sahneye çıkardı.
Trump'ın eski yardımcısı Kamala Harris'i destekliyor

First Lady Melania Trump'ın sözcülüğünü de yapmış olan Cumhuriyetçi Grisham, Donald Trump'ın “empati yoksunu, ahlak yoksunu ve gerçeğe sadık olmadığını” söyledi. 

Grisham, ''Kapalı kapılar ardında, Trump destekçileriyle alay ediyor. Onlara bodrum sakinleri diyor. Bir hastane ziyaretinde, insanlar yoğun bakım ünitesinde ölürken, kameraların kendisini izlememesine kızmıştı.” diye konuştu.

Grisham'dan önce Alabamalı bir seçmen olan Kyle Sweetser, kongre kalabalığına daha önce Trump'a oy verdiğini ve kampanyasına bağışta bulunduğunu, ancak şimdi Harris'i desteklediğini söyledi. Sweetser, “Ben solcu değilim, nokta. Ama liderlerimizin içimizdeki en kötüyü değil en iyiyi ortaya çıkarması gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden oyumu Kamala Harris'e veriyorum.” dedi.

Arizona, Mesa Belediye Başkanı John Giles de “Bir itirafta bulunmak istiyorum. Ben hayatım boyunca Cumhuriyetçi oldum. Ama burada kendimi bugünkü Cumhuriyetçi Parti'den daha çok evimde hissediyorum.” dedi.