Seyahat - Turizm Kaynak: Musa ALİOĞLU 02.05.2024 11:02

The Grill'de Mayıs Boyunca Yemeklere Canlı Müzik Eşlik Edecek

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı'nın imza restoranı The Grill, mayıs ayı boyunca her cumartesi solist Ender Pekcan ve Ebru Tunçel'in müzik şölenine ev sahipliği yapacak.
The Grill'de Mayıs Boyunca Yemeklere Canlı Müzik Eşlik Edecek

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı içinde bulunan, birbirinden lezzetli et, meze çeşitleri ile dünya mutfağından örnekler sunan The Grill, misafirlerini canlı müzikle ağırlamaya devam ediyor. The Grill, mayıs ayı boyunca her cumartesi günü akşam yemeklerine birbirinden güzel parçaların eşlik edeceği bir program hazırladı.  Solist Ender Pekcan ve Ebru Tunçel, mayıs ayı boyunca The Grill’de yenen akşam yemeklerini müzikle unutulmaz kılacak.

 

Dopdolu bir program

Adalar manzaralı konumuyla göze, lezzetleriyle damağa, müzik keyfiyle kulağa hitap ederek misafirlerine bütünsel bir deneyim sunan The Grill’in mayıs programı yine dopdolu. Solist Ender Pekcan, 4 ve 18 Mayıs tarihlerinde dillerden düşmeyen parçalarla The Grill misafirlerine eşlik edecek. Solist Ebru Tunçel ise 11 ve 25 Mayıs tarihlerinde mikrofonu devralarak misafirlere müzik şöleni sunacak. Her iki sanatçı da özgün repertuarı ve sahnesiyle The Grill misafirlerinin akşam yemeğini unutulmaz bir deneyimine dönüştürecek. 

Canlı müzik eşliğinde birbirinden lezzetli seçeneklerin bulunacağı bu unutulmaz gecede yer almak için yerinizi şimdiden ayırtın. Rezervasyonlarınızı 0216 458 90 00 numaralı telefon üzerinden yapabilirsiniz.