Teknoloji Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 18.05.2024 17:01 Güncelleme: 17.05.2024 15:23

Teknoloji dünyasının yeni oyuncusu: Dodobees ve iDock ürünleri e-ticarette

Kurumsal kariyeri devam ederken dünyaya gelen bebeğini kendi büyütmek istediği için işinden ayrılan sonrasında e-ticarete girerek başarıya ulaşan Necla Özge Mertkan, girişimcilik yolculuğu ve amazon.com.tr üzerinden sunduğu ürünler hakkında bilgi verdi.
Teknoloji dünyasının yeni oyuncusu: Dodobees ve iDock ürünleri e-ticarette

Girişimci kadın ruhunun ve yenilikçi bakış açısının bir araya gelmesiyle doğan Dodobees ve iDock markaları, e-ticaret ile satışa sunularak teknoloji severlerle buluşuyor. Amazon.com.tr üzerinden Dodobees markası altında iPad ve tablet stylus kalemleri ve monitör tutucular, iDock markası altında ise notebook bilgisayar, tablet ve telefon stantların satışı yapılıyor.


 


Kurumsal kariyeri devam ederken dünyaya gelen bebeğini kendi büyütmek istediği için işinden ayrılan sonrasında e-ticarete girerek büyük bir başarıya imza atan kadın girişimci Necla Özge Mertkan tarafından kurulan her iki marka da kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Dodobees markası, iPad ve tablet kullanıcılarına özel olarak tasarlanmış stylus kalemleri ve monitör tutucularıyla öne çıkıyor. Farklı renk ve model seçenekleri sunan Dodobees ürünleri, hassas dokunuş ve ergonomik tasarımıyla kullanıcılara konforlu bir deneyim yaşatıyor. Notebook bilgisayar, tablet ve telefon kullanıcıları için farklı boyutlarda ve ergonomik tasarımlarda üretilen iDock stantlar ise kullanıcıların cihazlarını güvenli bir şekilde kolaylıkla kullanmalarını sağlıyor.
 
Dodobees ve iDock Markalarının Kurucusu Necla Özge Mertkan büyüme yolculukları ile ilgili olarak şunları söyledi: “Amazon, Türkiye'de satışa başladığımız ilk günden itibaren ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturduğumuz bir mağaza oldu. Amazon'un Türkiye'de satışa başladığı ilk gün, biz de Amazon'da ilk satışımızı gerçekleştirdik. Yani Amazon Türkiye'nin doğuşuna birebir şahitlik ettik ve naçizane katkıda bulunduk. Satışlarımızın yönetiminde Amazon Lojistik'in çok etkili bir program olduğunu düşünüyoruz ve diğer satış ortaklarının da bu yönde çalışmalar başlatmalarını öneriyoruz. Amazon Lojistik programı operasyonel süreçlerimizi kolaylaştıran, ürün üzerinde yoğunlaşmaya ve ithalat süreçlerine daha fazla zaman ayırmamıza katkıda bulunan adeta gizli bir yardımcı güç. Amazon Lojistik programı, önce çok satan ürünlerimizin operasyonel iş yükünü hafifletmek için deneyimlediğimiz, daha sonrasında ise işe katkılarını anlayarak tüm stoklarımızı yoğunlaştırdığımız bir depolama, stok yönetim ve kargolama yöntemi oldu. Ayrıca, fırsatlar ve kuponlar planlamanın, satışları hızlandırmak için önemli bir strateji olduğunu belirtmek isterim. Stoklarımızı anında nakde dönüştürmek için yardım aldığımız, yavaş satan ürünlere ivme kazandırdığımız bir diğer yardımcı diyebilirim. Amazon Türkiye, e-ticaret işiniz için güçlü araçlar sunan, adil, dinamik ve işlerinizi büyütebileceğiniz önemli bir mağaza. Online satış planlayan tüm marka sahiplerine en kısa sürede Amazon Türkiye'de satış yapmaya başlamalarını ve bu gücü arkalarına alarak bir büyüme planlamalarını öneriyorum.”
 
Daha fazla bilgi için Amazon Lojistik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.