Teknoloji Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 30.06.2024 21:07 Güncelleme: 23.06.2024 10:30

Tales of Kenzera: ZAU'nun Demo Sürümü Ve Oyun İndirimi Açıklandı

Oyunun ilk kısmını ve aksiyon dolu oynanışını tecrübe edecek olan oyuncular, demoda kaldıkları yeri oyunun tam sürümünde koruyabilecekler
Tales of Kenzera: ZAU'nun Demo Sürümü Ve Oyun İndirimi Açıklandı

EA Originals ve Surgent Studios yayınladıkları bir blog yazısıyla destansı aksiyon-macera platform oyunu Tales of Kenzera: ZAU'nun yepyeni ücretsiz demosunu duyurdu. Şu anda PC için Steam üzerinden kullanıma sunulan demo, oyuna lansmandan bu yana eklenen tüm yaşam kalitesi iyileştirmelerini ve düzeltmelerini içeriyor. Ayrıca, oyunun yepyeni bir deneme sürümü 13 Haziran'da PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için yayınlanacak.

Tales of Kenzera: ZAU’nun demo/deneme sürümü oyunculara oyunun ilk anlarına bir göz atma imkanı sunarak, hızlı ve tempolu dövüş mekaniklerine ve duygusal hikayenin ortaya çıkmaya başlamasına ilk bakışı sunuyor. Demoda Roho ya Rungu ve Roho ya Mtupaji gibi yağmacı düşmanları alt etmeniz ve kurnaz Tokoloshe'ye karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Ayrıca, oyunun tam sürümünü satın alan oyuncular oyuna kaldıkları yerden devam edebilecek ve ilerlemelerini demo/deneme sürümünden aktarabilecekler. Oyuncular sınırlı süreliğine Zau’nun Tales of Kenzera: ZAU’daki duygusal yolculuğunu %25 indirimle aşağıdaki tarihlerde tecrübe edebilecekler:

  • Epic Store: 18 Haziran 2024’e kadar

  • Xbox Series X|S: 18 Haziran 2024’e kadar

  • PlayStation 5: 19 Haziran 2024’e kadar

  • Steam ve EA uygulaması: 13 Haziran’dan 11 Temmuz 2024’e kadar