Kültür Sanat Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 24.04.2024 11:29

Sıla'nın 23 Nisan sürprizi Manço şarkısı

Sıla 23 Nisan konserinde Barış Manço'nun ''arkadaşım eşek'' şarkısını söyledi. Sıla'nın şarkıya seyircileriyle birlikte yorumu sosyal medyada viral oldu.
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi Manço şarkısı

Türk Pop Müziği’nin en güçlü kadın şarkıcılarından Sıla, 23 Nisan’da Kayseri’deydi. Erciyes Kültür Merkezi’nde sahneye çıkan sanatçı, biletleri günler öncesinden tükenen konserinde hayranlarına adeta müzik ziyafeti sundu. …

Sıla’nın konserde 23 Nisan Bayramı hediyesi ise repertuvarına aldığı Barış Manço’nun çocukların en sevdiği şarkılardan ''Arkadaşım Eşek'' oldu. Sosyal medya hesabından seyircisiyle birlikte söylediği şarkısının bir bölümünü yayınlayınca  o video kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Sanatçı  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “Ulu öndere bize ve çocuklara bıraktıkları için minnet duyuyoruz. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Çocukları düşünen ve bunu hayata geçiren çok az sanatçı var. Böyle sanatkarlarımızdan birisi Barış Manço. Daha önce projelendirdiğimiz şarkısını 23 Nisan vesilesiyle ilk kez burada paylaşmak istedik.” sözleriyle Atatürk'ü ve Barış Manço'yu anarken seyircisinin 23 Nisan bayramını kutladı.