Teknoloji Kaynak: SEMA SEZEN 21.08.2024 17:00 Güncelleme: 19.08.2024 22:58

Scopechat, kripto dünyasında vazgeçilmez bir araç olmaya hazırlanıyor

Web3 ekosistemleri için global yapay zeka odaklı veri çözümlerinin lider sağlayıcısı 0xScope, en son inovasyonunu açıkladı.
Scopechat, kripto dünyasında vazgeçilmez bir araç olmaya hazırlanıyor

Scopechat, kullanıcıların kripto piyasalarında gezinip bunlardan faydalanma yöntemlerinde devrim yaratmak üzere tasarlanmış yapay zeka destekli bir işlem asistanı oalrak karşımıza çıkıyor. Sağlam 0xScope Web3 Yapay Zeka Veri Katmanı üzerine inşa edilen Scopechat, hem deneyimli yatırımcılar hem de kripto dünyasına yeni adım atanlar için vazgeçilmez bir araç olmaya hazırlanıyor.

0xScope CEO'su Phillip Torres, Scopechat'in yenilikçi potansiyelinin altını şu sözlerle çizdi:

"Scopechat ile kripto piyasasında işlem yapma deneyimini yeniden tanımlıyoruz. Yapay zeka olanaklarımız, kullanıcıların mevcut olan en kapsamlı ve akıllı veri analiziyle desteklendiklerinden emin olarak profesyoneller gibi işlem yapmalarını sağlıyor."

Scopechat, kullanıcıların hızla gelişen piyasada bir adım önde olmalarını sağlayarak kripto işlem deneyimini yeniden tanımlıyor. Platform, piyasa duyarlılığını analiz etme, zincir içi etkinliği izleme ve günlük yapay zeka odaklı token uyarıları sunuyor, ve bu da onu yatırımcılar için önemli bir araç haline getiriyor.

Öne çıkan özellikleri arasında, piyasa duyarlılığı, fonlama oranları ve KOL'lerden (influencer) gelen bilgileri kapsayan hem zincir içi hem de zincir dışı verilerin geniş bir analizini sunan gelişmiş AI Skoru yer alıyor. İşlem Sinyalleri, kullanıcıların token fiyatları üzerindeki potansiyel etkilerine dayalı olarak hızlı ve bilinçli kararlar almalarına yardımcı olan gerçek zamanlı, kategorize edilmiş uyarılar sağlıyor. Platformun Global Uyarıları günlük, kişiselleştirilmiş token bildirimleri sunarak yatırımcıları piyasa fırsatlarından haberdar ediyor.  Aynı zamanda, Zincir İçi Ölçümler, bir token'in transferleri ve varlıkları gibi mevcut zincir içi etkinliği hakkında ayrıntılı grafikler ve veriler sunarak kullanıcılara piyasa dinamikleri hakkında kapsamlı bir görünüm sağlıyor.