İş Dünyası Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.08.2024 13:00 Güncelleme: 29.08.2024 08:26

Schafer Samsun'da ikinci mağazasını açtı

Türk züccaciye sektörünün saygın ve köklü kurumlarından olan Schafer, 2 bin 800'e varan ürün çeşidi ve geniş mağaza ağıyla yükselen temposunu devam ettiriyor.
Schafer Samsun'da ikinci mağazasını açtı

Türkiye geneline yayılmış, 16’sı franchise olmak üzere 71 mağazasıyla tüketicilere en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaya devam edenSchafer, yeni franchise mağazasını Samsun’da açtı.

2024 yılı itibarıyla 26 büyük ilde toplamda 71 mağazaya ulaşan Schafer’ın Samsun’da açtığı franchise mağazası 340 metrekarelik bir alana sahip.

Schafer CEO’su Murat Aslan, Samsun'da açılan ikinci mağaza hakkında şunları söyledi:

"Trendleri takip ederek konseptini yenilediğimiz mağazalarımızdan birini daha Samsun’da açmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu mağazamız 2017yılında Piazza AVM’de açtığımız mağazamızdan sonra Samsun’da hizmete giren ikinci mağazamız oldu. Schafer markası olarak müşterilerin gösterdiği ilgi bizi yatırımlarımıza devam etmek için motive ediyor. Franchise mağazalarımız sayesinde tek bir marka altında birçok ürünü tüketicilere sunuyor ve organize perakendeye katkı sağlıyoruz. Türkiye çapında hem franchise vererek hem de kendi mağazalarımızı açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz."