Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 05.05.2024 01:00 Güncelleme: 05.05.2024 10:48

Şanlıurfa Valisi Şıldak, devam eden yatırımları inceledi

Şanlıurfa, 5 Mayıs (Hibya) - Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Birecik'te devam eden kamu yatırımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Şanlıurfa Valisi Şıldak, devam eden yatırımları inceledi

Vali Şıldak, il genelinde 129 okul inşaatının sürdüğünü belirterek Birecik'te yapımı devam eden dört okulun eğitim yılından önce tamamlanacağını belirtti.

Şıldak incelemeler sonucunda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Birecik'te yapımı devam eden yatırımlarımızı inceledik. Birecik'te eğitim alanında 4 okulumuzun yapımı devam ediyor. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Birecik'te de eğitim yatırımlarımızı ön planda tutuyoruz. İlimiz genelinde devam eden toplam 129 okul inşaatımız bulunuyor. Bu konuda eğitimde fiziki yapının iyileştirilmesi, çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin daha ferah ortamlarda eğitim imkanından yararlanması için yoğun çalışma içerisindeyiz."

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak eski hükümet konağının yenileneceğini duyurarak "İçişleri Bakanlığı'nın tahsis ettiği ödenekle ihalesini Valiliğimiz tarafından gerçekleştirdik. İnşaat çalışmaları başladı ve bir yıl gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Tüm bu yatırımların ilimize kazandırılmasından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm bu yatırımların birebir takipçisi olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.