Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 27.05.2024 14:21

Samsonite, sırt çantası koleksiyonlarıyla hareketinize enerji katıyor

Doğanın canlı ve dinamik enerjisine adım attığınız her ana eşlik edecek bir yol arkadaşı arıyorsanız, Samsonite'ın renkli ve enerjik koleksiyonlarında kendiniz için en uygun çantayı bulabilirsiniz.
Samsonite, sırt çantası koleksiyonlarıyla hareketinize enerji katıyor

Bahar aylarında şehrin ritmini yansıtan çantalardan çevre dostu tasarımlara kadar geniş yelpazede ürünler sunan Samsonite, yenilikçi tasarımları, kaliteli malzemeleri ve fonksiyonel özellikleriyle modern yaşamın vazgeçilmezi haline geliyor. Canlı ve klasik renklerdeki sırt çantaları tarzınızdaki farkı gösteriyor. 

 

Kadınların favorisi: Guardit Classy

Samsonite’ın Guardit Classy sırt çantaları, minimalist tasarımı, feminen renkleri ve içinde yer alan orginezer kullanımıyla iş kadınlarının favori tercihleri arasına giriyor. Hem dış kumaşı hem de iç astarı %100 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen Guardit Classy, çevreye saygılı bir yaklaşım sunuyor.

 

Şehirdeki en havalı gençler için: UpBeat

American Tourister’ın farklı modellerde bir araya getirdiği şehir hayatının ritmine ve modaya uygun tasarladığı sırt çantalarından oluşan koleksiyonu UpBeat, günlük kullanılabilen bir sırt çantasından öte iş ve okul hayatında da her zaman size eşlik ediyor. Suyu kaydırma özelliğine sahip kumaşıyla ufak kazalara dayanıklı UpBeat, ergonomik omuz kayışlarıyla aradığınız konforu sunuyor. 

 

Doğa dostu ofis koleksiyonu: Litepoint

Şehirli ve sade bir görünüm için minimalist tasarımlarla dizayn edilmiş Litepoint, %100 geri dönüştürülmüş pet şişelerden üretilen doğa dostu bir ofis koleksiyonu. İş hayatınızı daha keyifli ve şık bir hale getiren bu koleksiyonun kare şeklindeki tasarımları, detaylı fermuar başlıkları ve sofistike renkleri modern ve klasik tarzları bir araya getirerek kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. 

 

Tarzınıza canlılık katan: Move 4.0-Backpack

Hareket halindeki herkes için özgürlüğün ve şıklığın sembolü olan Move 4.0-Backpack koleksiyonu ise dinamik yaşam tarzınızı desteklemek için tasarlandı. Ekstra cepleri ve ergonomik tasarımıyla öne çıkan Move 4.0-Backpack, konforunuz ve pratikliğiniz için optimize edildi. Ayrıca, baharın enerjisini yansıtan canlı renklerle donatılmış bu çantalar, tarzınıza hareket ve canlılık katacak.