Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.08.2024 13:00 Güncelleme: 21.08.2024 13:01

Rent Go, günlük kiralama sayısında yüzde 42.5 artış sağladı

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli araç kiralama firması Rent Go, yaz aylarına özel indirim ve kampanyalarıyla tatilcileri desteklemeye devam ediyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen tatil destinasyonlarında sorunsuz ulaşım deneyimi sunan Rent Go Genel Müdürü Köksal Öztürk, yaz döneminde en çok tercih edilen kiralama seçenekleri ve rakamlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Rent Go, günlük kiralama sayısında yüzde 42.5 artış sağladı

Kuruldukları günden bu yana 1 yaşın altında ve yeni modellerden oluşan Türkiye’nin en genç araç filosuyla hizmet sunmaya devam ettiklerini belirten Öztürk, yüksek müşteri memnuniyeti neticesinde kısa sürede sektörün ilk 5 şirketi arasına girdiklerini hatırlattı.

Kiralama Oranı Sayısı Geçen Yaza Göre Artış Gösterdi

Geçen yılın aynı dönemine kıyasla bu yıl Haziran ve Temmuz aylarında günlük kiralama sayısının yüzde 42.5 oranında artış gösterdiğini belirten Rent Go Genel Müdürü, araçların yüzde 41 oranıyla en çok havalimanlarından kiralandığını söyledi. Öztürk, havalimanlarını yüzde 31 oranı ile şehir merkezleri takip ederken yüzde 28 oranı ile AVM’lerden kiralama yapıldığını iletti.

Tatilcilerin İlk Tercihi SUV, Ortalama Kiralama Süresi 5 gün

Köksal Öztürk, yaz döneminde geniş iç hacimleri, konforlu sürüş özellikleri ve güvenlik donanımları ile SUV araçların tatilcilerin ilk tercihi olduğunu söyledi. Sedan ve Hatchback sınıfındaki araçların da ekonomik alternatifler olarak rağbet gördüğünü belirten Öztürk, ortalama kiralama süresinin 4.9 gün olduğunu ve en fazla kiralamanın İstanbul, Trabzon, İzmir ve Antalya gibi turizm merkezlerinde gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

Rent Go Hakkında

Rent Go, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin en güvenilir ve önde gelen şirketlerinden biri olan Tunalar Şirketler Topluluğu'nun yüzde yüz yerli sermayeli araç kiralama markasıdır. Rent Go, Tunalar topluluğun 30 yıldan fazla kurumsal otomotiv sektörü deneyimini, yenilikçi vizyonu ve uzman kadrosu ile birleştirerek, kısa sürede araç kiralama sektörünün lider oyuncularından biri haline gelmiştir.

Rent Go, yüzlerce kişilik uzman kadrosu, Türkiye’nin dört bir yanında, kendi yönettiği 66 kurumsal ofis ile hizmet vererek, daima müşterisinin yanındadır. Rent Go’ da en büyük mutluluk; müşterilerinin memnuniyetidir. Bu amaçla daima çözüm odaklı anlayışla, koşulsuz müşteri memnuniyeti için çalışmaktadır. Rent Go, tamamı sıfıra yakın, genç ve geniş araç filosu ile her zevke, her bütçeye uygun seçenekler sunar.

Rent Go, günlük kiralama hizmetinin yanı sıra Rent Go Filo yapılanması ile kurumsal şirketlere uzun dönem filo kiralama hizmeti de vermektedir. Müşterilerinin ihtiyaçlarına her alanda çözüm bulmak amacıyla yenilikler yapan Rent Go, Türkiye’nin ilk günlük elektrikli araç kiralama şirketi Biwatt ve elektrikli araç şarj istasyonu markası Wattarya’yı da seçili ofislerinde müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Sorularınız için iletişim;

Artı İletişim Yönetimi

rentgo@artipr.com.tr