Otomotiv Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 24.04.2024 14:00 Güncelleme: 24.04.2024 14:16

Renault Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli Lansmanı, 5 ödül aldı

Yeni Renault Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli Lansmanı, dünyanın en prestijli ödül programlarından olan Muse Creative Awards'ta 5 ödüle birden layık görüldü.
Renault Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli Lansmanı, 5 ödül aldı

Renault art arda lanse ettiği yeni modelleriyle ürün gamını gençleştirirken, birbirinden farklı ve eşsiz lansmanlarıyla da ödüllerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Her geçen gün modellerini farklılaştırarak kullanıcılarına yepyeni sürüş deneyimleri sunan Renault, benzer bir anlayışla her lansman etkinliğinde çıtayı bir üst seviyeye taşıyarak yaratıcılık sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Renault’nun en dikkat çekici lansmanlarından olan ve Van’da gerçekleşen Yeni Renault Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli Lansmanı, dünyanın en prestijli ödül programlarından olan Muse Creative Awards’ta dördü Platinum ve biri Gold olmak üzere toplam 5 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Yeni Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli lansmanı, Muse Creative Awards’ta kazandığı ödüllerle birlikte toplam ödül sayısını 8’e çıkarttı. Daha önce İstanbul Marketing Awards’ta “En İyi Lansman Etkinliği”, Prida Ödülleri’nde ise “Yaratıcı İçerik Üretimi” ve “Yaratıcı Basın Buluşması” ödüllerine layık görülen lansman, Muse Creative Awards’ta kazandığı ödüllerle birlikte başarısını uluslararası boyuta taşıdı.

Renault, elektrikli modeli Yeni Renault Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli’nin lansmanını, elektriğin olmadığı sarp bir lokasyonda yaparak bugüne kadarki en dikkat çekici meydan okumalardan birini gerçekleştirdi.

2023 yılında Van’da 3 bin metrelik rakımda düzenlenen lansman, “Beygir Gücünden Elektrik Gücüne” mottosuyla oldukça farklı bir kurgu ile gerçekleşti. Lansmanın en dikkat çekici bölümü ise bin 400 metrelik Karabet Kar Tüneli’nin bir zaman tüneline dönüştürüldüğü bölüm oldu. Karabet Kar Tüneli’nde 30’dan fazla eğitimli at, Yeni Megane E-Tech model otomobiller ve lansmanı bambaşka bir boyuta taşıyan benzersiz ışık şovları bir araya getirilerek geçmişin manuel gücünden geleceğin elektrik gücüne geçişin sembolik bir temsili sunuldu.