Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam Kaynak: Musa ALİOĞLU 29.06.2024 16:52

Psikoterapist Melinda Powell'la birlikte rüyaların gizli dünyasını keşfedin

Rüyalar, bize ne anlatır? Psikoterapist Melinda Powell'in Rüyaların Gizli Dünyası: Rüyalar Bize Kendimiz Hakkında Ne Söyler ve Dünyamızı Nasıl Değiştirirler? kitabı, rüyalarımızı daha iyi anlamanın hayatımızı nasıl iyileştirebileceğini ortaya koyuyor. Uykunun ve rüyaların önemini inceleyen kitapta, bilinçli rüyalar, doğru bilinen yanlışlar ve kâbus korkusu ele alınıyor. Yazar, hayata daha sağlıklı ve dengeli yaklaşmak için rüyalarımızdan nasıl bir rehber ve ilham kaynağı olarak yararlanacağımızı gösteriyor.
Psikoterapist Melinda Powell'la birlikte rüyaların gizli dünyasını keşfedin

Hayatımızın yaklaşık altı yılını rüya görerek geçiriyoruz. Peki ama rüyalarımız bize ne anlatıyor? Rüya Araştırmaları Enstitüsü’nün kurucusu, psikoterapist Melinda Powell, hayatımızı daha iyi hale getirmek için rüyalarımızdan, bilinçdışımızın bize yolladığı işaretlerden nasıl faydalanabileceğimizi Rüyaların Gizli Dünyası: Rüyalar Bize Kendimiz Hakkında Ne Söyler ve Dünyamızı Nasıl Değiştirirlerkitabında açıklıyor.

 

Rüyalarımızı daha iyi anlamanın hayatımızı nasıl iyileştirebileceğini ortaya koyan kitap, uykunun ve rüyaların önemini incelemenin yanı sıra rüyalarda ışıkların, renklerin, manzaraların, mekânların, iyileştirici varlığının rolünü araştırıyor. Kitap, bilinçli rüyalar, doğru bilinen yanlışlar ve kâbus korkusunu da irdeliyor. Psikoterapist olan yazar, okura hayata daha sağlıklı, daha dengeli bir şekilde yaklaşmak için rüyalardan bir rehber ve ilham kaynağı olarak nasıl yararlanabileceğini anlatıyor.