Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 27.08.2024 17:00 Güncelleme: 27.08.2024 10:19

Orhangazi Belediyesinden geleneksel Sünnet Şöleni

Orhangazi Belediyesi, geleneksel Sünnet Şöleni'ni bu yıl da düzenledi. 25 Ağustos 2024 Pazar günü yapılan etkinlikte 63 çocuk yer aldı.
Orhangazi Belediyesinden geleneksel Sünnet Şöleni

Orhangazi Belediyesi, geleneksel Sünnet Şöleni'ni bu yıl da 25 Ağustos Pazar günü düzenledi. 

Programa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve eşi Kıymet Aydın’ın yanı sıra, ak Parti il Başkan Yardımcıları Muhammed Ali Bakır ve Salih Bahadır, Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Bakırdan, İbrahim Altuntaş ve Erkan İnce, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanvekili Oğuz Hatipoğlu, belediye meclis üyeleri, Cumhur İttifakı parti yetkilileri, aileler ve çocuklar katıldı. Sünnet şöleni Güngör Zeytincilik'in katkılarıyla gerçekleştirildi.

Program, saat 19.00'da Orhangazi Belediyesi Zeytin Düğün Salonu'nda açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ikramlarla devam etti. 

Etkinlik, M. Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu'nda devam etti. Açık Hava Tiyatrosu’nda protokol selamlama konuşmaları yapıldı ve sünnet olan çocuklara kına yakımı gerçekleştirilerek hediyeleri takdim edildi. Gecenin sonunda ise Rumeli Orhan Kemal konseri yapıldı.

Başkan Aydın, sünnet şöleninde yaptığı konuşmada, "Evlatlarımızın ve değerli ailelerinin bu güzel günlerini, Balkan Türklüğünün esintilerini Orhangazi'mize taşıyan Orhan ve Kemal kardeşlerimizin konseri ile kutluyoruz. Tek dileğimiz, evlatlarımızın ve siz değerli hemşehrilerimizin mutlu olmasıdır. Bu özel günün, çocuklarımızın hayatında unutulmaz bir anı olarak kalmasını temenni ediyorum. Evlatlarımızı ve değerli ailelerini bu önemli gün için tebrik ediyor, çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum" dedi.