Magazin Kaynak: SEMA SEZEN 25.08.2024 18:55

Onur Seyit Yaran'a yabancı hayranlarından ilgi

​Ekranların yakışıklı ve başarılı oyuncusu Onur Seyit Yaran, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Onur Seyit Yaran'a yabancı hayranlarından ilgi

Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan yakışıklı oyuncu, alışveriş sırasında muhabirlerin kendisini görüntülediğini görünce durup poz verdi. Yanına gelen yabancı hayranlarının fotoğraf çekilebilmek için sıraya girmesiyle yoğun ilgi içerisinde kalan Onur Seyit Yaran, tüm hayranlarıyla tek tek hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü sohbet etti. Daha sonra meydan katında bulunan bir restorana menajeri Ufuk Ergin’in, yanına geçen yakışıklı oyuncu, ‘’çok güzel projeler okuyoruz, şimdi Ufuk ile yemek yiyip biraz sohbet edeceğiz’’ açıklamasında bulundu. Yakışıklı oyuncunun, sempatik halleri ve güler yüzü dikkatlerden kaçmazken, şık AVM tarzı ise sevenleri tarafından beğeni topladı.

UZUN SÜREN ALIŞVERİŞ

Podyumların aranan yüzlerinden olan güzel model Şevval Şahin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel model, alışveriş sırasında muhabirlerle karşılaşınca sempatik halleriyle dikkat çekti. Muhabirlerin kendisini görüntülediğini görünce el sallayıp alışverişine devam eden güzel model, tüm mağazaları tek tek gezip yazlık alışveriş yaptı. neşeli, sempatik ve kibar halleriyle dikkat çeken başarı modelin, güzelliği ve spor AVM tarzı ise gözlerden kaçmadı. 

ALIŞVERİŞ TARZI

Eyüpspor’un genç ve başarılı kalecisi Berke Özer, geçtiğimiz gün Eyüpspor’un başarılı ismi Ahmed Kutucu ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan başarılı futbolcular, daha sonra dinlenmek için meydan katında bulunan Cantinery restorana geçti. Burada öğlen yemeği yiyip keyifli vakit geçiren Berke Özer ve Ahmed Kutucu, yanlarına gelen futbolseverlerle uzun süre hatıra fotoğrafı çektirip sohbet etti. Restoran çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ikili, daha sonra araçlarını bıraktıkları vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı. Berke Özer ve Ahmed Kutucu’nun, şık AVM tarzları ise dikkatlerden kaçmadı.