Güncel - Yaşam 28.09.2022 09:00

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alacak

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alıyor.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alacak

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Üniversitenin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6’ncı maddesi ve bu maddeye dayanılarak 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik”in 8’inci maddesi uyarınca, sözlü/uygulama sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 2 (iki) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.

Başvurular, https://www.ohu.edu.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu”nun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırılarak ve imzalanarak aşağıda sayılan belgelerle birlikte 07 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Merkez Yerleşke, Bor Yolu Üzeri, Niğde, 51240 adresine şahsen veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

Anılan tarihten sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. Adaylar ilan edilen pozisyonundan birine başvuruda bulunacaktır. Aynı anda birden fazla başvuru kabul edilmeyecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.