Magazin Kaynak: ASLIHAN AKDAĞ TÜRKER 30.08.2024 10:13

Murat Göçmez, Yeni Karakteri İçin 100 Kilo Sınırına Dayandı!

Başarılı oyuncu Murat Göçmez, bu sezon hem tiyatro sahnesinde hem de televizyon ekranlarında dikkatleri üzerine çekiyor.
Murat Göçmez, Yeni Karakteri İçin 100 Kilo Sınırına Dayandı!

Gürkan Uygun ile başrolü paylaştığı “Marnalı” dizisiyle dijital platformlarda iz bırakmaya hazırlanan Göçmez, aynı zamanda “Kötü Kan” dizisinde izleyici karşısına çıkacak. Kötü Kan’daki sürprizli rolü için kilo alması gereken oyuncu, memleketi Hatay’ın ünlü şeflerinden Doğan Güç’ün eşsiz lezzetlerini deneyimlemek  için soluğu restoranda aldı.

Tiyatroda Fit, Ekranda Kilolu

Göçmez, “Rolüm gereği kilo alıyorum ama tiyatroda fit bir delikanlıyı canlandırıyorum. İki farklı rol için kilomu 90-100 arasında dengeliyorum,” dedi. İzleyiciyi şaşırtacak bir vücut dengesi kuran oyuncu, bu sezon hem sahnede hem ekranda adından söz ettirecek.

Engin Alkan’ın Tenesse Williams’ın klasik eseri “Arzu Tramvayı”ndan esinlenerek yazdığı ve başrolünde yer aldığı ödüllü “Ölümün Tersi Arzudur” oyununda çarpıcı sahneleri ustalıkla sergileyen Göçmez, ikinci sezonuyla da izleyiciyi büyülemeye devam edecek. Merakla beklenen projeleriyle Göçmez, bu sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya aday.