Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.08.2024 17:00 Güncelleme: 21.08.2024 10:29

MOTAŞ, personel alımı için Malatya İstihdam Merkezi üzerinden ilana çıktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ), ihtiyaç duyduğu personel alımı için Malatya İstihdam Merkezi üzerinden ilan verdi.
MOTAŞ, personel alımı için Malatya İstihdam Merkezi üzerinden ilana çıktı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er tarafından açılışı gerçekleştirilen ‘Malatya İstihdam Merkezi’ iş arayanlarla işvereni buluşturuyor.    

Personel ihtiyacını karşılamak adına başvuru yapan şirketler arasında yer alan MOTAŞ, ihtiyaç duyduğu personel alımı için Malatya İstihdam Merkezi üzerinden ilana çıktı. Çeşitli birimlerde değerlendirilmek üzere Malatya İstihdam Merkezi üzerinden ilan veren MOTAŞ tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İş başvurusunda bulunanlardan vasıfları kurumumuzla uyuşanları istihdam etmeyi planlıyoruz. İş arayanlar ile işverenleri doğru işe doğru insan ilkesiyle buluşturmayı amaçlayan Malatya İstihdam Merkezi Projesi kapsamında iş başvurusunda bulunanlardan ihtiyacımız olan kalifiye personelleri istihdam etmek istiyoruz.

Hem projeye destek vermek, hem Malatya’nın işsizlik oranını düşürmek, hem de ihtiyacımız olan doğru personellerle çalışmak amacıyla aşağıda belirttiğimiz vasıflara sahip personele ihtiyacımız bulunmaktadır:

Otobüs şoförü: 5 kişi (En az 3 yıl deneyimli)

Trambüs sürücüsü: 5 kişi (Elektrik/Elektronik bölümü mezunu)

Trambüs katener teknisyeni: 1 kişi (En az 3 yıl deneyimli)

Otobüs tamir ustası: 5 kişi (En az 3 yıl deneyimli)

Trambüs Atölye için: 3 stajyer (Lise motor bölümü veya Elektrik/Elektronik bölümü ile Üniversite Otomotiv bölümü lisans ve ön lisans öğrencileri)

Otobüs Atölye için: 10 stajyer (Lise motor bölümü veya Elektrik/Elektronik bölümü ile Üniversite Otomotiv bölümü lisans ve ön lisans öğrencileri)”