Dünya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 31.08.2024 12:01 Güncelleme: 29.08.2024 15:45

Moskova'da müzikle dopdolu bir yaz

23 Ağustos - 1 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Moskova, açık uluslararası vokal festivaline ve bölgenin en büyük sanatçı yarışması olan "Moskova A Cappella"ya ev sahipliği yapıyor. Türkiye'den gelen konuklar, Rusya'nın başkentinin tamamını kapsayacak büyük ölçekli bir müzik festivali sayesinde seslerin büyülü atmosferine katılabilecekler.
Moskova'da müzikle dopdolu bir yaz

“Geleceğin Toprakları. Moskova 2030” forum festivalinin bir parçası olarak gerçekleşen “Moskova A Cappella” festivali ve “Moskova’da Yaz” festivali 35’ten fazla konser mekanında gerçekleştirilecek. Festivale Çin, Japonya, Belarus, Almanya, Arjantin ve başka ülkeler olmak üzere 13 ülkeden 150 A Cappella grubu katılacak. Festival izleyicileri çeşitli türler, sıra dışı mekanlar, binlerce saatlik canlı performans ve benzersiz özel projeler gibi sürprizlerle karşılaşacak. Büyük açılış, Kızıl Meydan’ın çarpıcı manzarasına sahip Zaryadye Parkı’nda gerçekleşecek.

Moskova’nın tam merkezinde, Manezhnaya Meydanı ve Devrim Meydanı’nda benzersiz bir lounge alanı yer alacak. Başkent sakinleri ve misafirler, başkentin kalbinde plaj atmosferini hissedebilecek. Ziyaretçiler, A Cappella gruplarının performansları, DJ setleri, özel tasarımcı piknikleri ve pufların bulunduğu bir alanla karşılanacak. Başkentin gastronomi tarafıyla tanışmak isteyenler içinse, özel bir yaz menüsü ve Rusya’nın tüm bölgelerinden yemekler sunan bir gastromarket açılacak.

Kareoke standlarında eşsiz bir eğlence ve harika ödüller ziyaretçileri bekliyor

Festivali daha da yakından takip edebilmek için ziyaretçiler yeteneklerini ortaya koyabilecek ve şehir ölçeğinde benzersiz bir karaoke yarışmasına katılabilecekler. Şehrin her yerine yeteneklerini sergileyebilecekleri ve harika ödüller kazanabilecekleri 10 karaoke standı kurulacak.

‘Moskova A Cappella’ festivali tüm ziyaretçileri büyüleyici müzik dünyasına götürecek ve Rus kültürünü daha yakından deneyimlemelerine olanak tanıyacak. Festival, yıl boyunca dönüşümlü olarak gerçekleşen kentsel, büyük ölçekli etkinlikler döngüsü olan ‘Moscow Seasons’ projesinin çerçevesindeki birçok etkinlikten biri. Projenin festivalleri, aile veya tek başına seyahat için harika bir destinasyon olacak ve Türkiye’den gelen tüm ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunacak. Festival ücretsiz ve ön kayıt olmadan tüm katılımcıların ziyaretine açık olacak.