Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Özlem BABACAN 09.05.2024 14:38

MooF Digital'e 2 Yeni Müşteri

14 yıldan bu yana gelişen reklam teknolojilerini ve yeni reklam modellerini takip ederek hizmet verdiği markaların reklam performansını en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen MooF Dijital Reklam Ajansı, müşteri portföyüne iki yeni bir marka ekledi. Organik esanslarla zenginleştirilmiş, cilt yenileyen doğal ürünleri beğeniye sunan Mis Bahçe ve 20 yıllık tecrübesiyle pırlanta küpe, kolye, yüzük ve bileklik koleksiyonlarında yer alan onlarca farklı model ile tüm zevklere hitap eden Lova Pırlanta, dijital reklam süreçlerini yönetmek üzere MooF Dijital ile anlaştı.
MooF Digital'e 2 Yeni Müşteri

Dijital pazarlama ve performans odaklı reklamcılık alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan MooF Digital Agency, performans pazarlamada en güncel trendleri takip ederek yenilikçi çözümler üretip müşterilerine en iyi hizmet sunmayı hedefliyor. E-ticaret, SaaS, teknoloji, finans, sağlık turizmi, mobil uygulama gibi pek çok alanda faaliyet gösteren firmalara hizmet veren MooF, özel performans pazarlama stratejileri geliştirerek satışlarını ve pazarlama yatırımlarının geri dönüşünü (ROI) artırmalarına yardımcı oluyor. 

 

Markalara 360 derece hizmet vererek önemli çalışmalara imza atan MooF, son olarak müşterileri arasına Mis Bahçe ve Lova Pırlanta’yı ekledi. MooF Digital, kimyasal ve sentetik içermeyen Ayvalık’ta el işçiliği ile üretilen ürünleri Türkiye’nin dört bir noktasına ulaştıran Mis Bahçe ve mücevher sektöründe 20 yıldır hizmet veren Lova Pırlanta markalarına performans pazarlama hizmeti alanında hizmet verecek.

 

Sektöre sunduğu önemli hizmet ve projelerle globalde de öne çıkan, ödüllü dijital reklam ajansı MooF’un müşterileri arasında; Casper, Katılım Emeklilik, Fatih Kalem, Mikro Kırtasiye, Play- Doh, Biruni Üniversitesi, Yeşilay, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, D Resort Göcek, 

Beta Tea, Barbie, Letoon, Euromart, EspressoLab, Ns Sposa ve Navlungo gibi markalar da yer alıyor.